Távközlés

Hogyan ellenőrzi a járművezetők viselkedését?
A járműveik könnyen kezelhetőek útközben?
Milyen módszereket használ az üzemanyag fogyasztás csökkentésére?

Távközlési ágazat flottakezelőjeként nyomon kell követnie az értékesítési ügynökök és a karbantartó csoportok által használt járműveket. A járművek figyelemmel kísérésével láthatja, hogy a cég munkavállalói betartják-e a meghatározott munkaidejüket és eleget tesznek-e a hozzájuk rendelt feladatoknak. A járművezetők vezetési stílusa befolyásolja a cég működési költségeit.

Hogyan tud a SafeFleet segíteni flottája irányításában?

ÉRTÉKESÍTŐI CSAPATOK IRÁNYÍTÁSA

 

Az útvonalak ellenőrzése

 

A SafeFleet Portál lehetővé teszi előre meghatározott útvonalak létrehozását, az alkalmazás segítségével figyelemmel kísérheti, hogy a területis csapatok és a szervizes csapatok betartják-e rögzített útvonalaikat. A Pályaegyeztetés jelentés teljes képet mutat a jármű által megtett útról. A rögzített útvonalak előnyei, hogy ezeket Geofence függvényként is használhatják az érdekelt régiókban.

verificare si creare trasee flota auto
verificare parcurgere puncte de interes

Érdeklődési pontokon (POI) való áthaladás

A POI látogatások a SafeFleet által létrehozott tevékenységi jelentés, mely hasznos az értékesítési ügynökök és a karbantartó csapatok által használt járművek esetében. E jelentések segítségével ellenőrizheti, hogy a szükséges látogatásoknak valóban az előre meghatározott érdeklődési pontokon tettek-e eleget. Ez a jelentés megmutatja a megállás időpontját és időtartamát az érdeklődési ponton, például a cég székhelyén, benzinkutaknál vagy az ügyfelek címén.

 

A napi tevékenység részletei

A Napi Áttekintés jelentés segítségével a SafeFleet grafikus ábrázolást mutat arról, hogy miként használják az időt a járművek vezetésére. Lehetősége van arra, hogy az alkalmazásban beállítsa a munkaidőt és az utazások részleteit munkaidőn belül és azon kívül.

monitorizare flota auto raport detalii activitati zilnice

A KÖLTSÉGEK ELLENŐRZÉSE

monitorizare flota auto control costuri combustibil

Üzemanyag költségek ellenőrzése

A SafeFleet lehetővé teszi az üzemanyag fogyasztás 4 különböző módszerrel történő figyelemmel kísérését: Üzemanyagszint érzékelőkkel, az adatok FMS-en keresztül történő leolvasásával, tankolásokon és a jármű műszaki adatain alapuló fogyasztás becsléssel. Az alkalmazásfunkciók segítségével meghatározhatja minden egyes jármű üzemanyag fogyasztását.

Járművezetőkkel kapcsolatos kockázati profilok

Az agresszív vezetési stílus jelentősen befolyásolja az üzemanyag fogyasztást, de baleset estén bírsághoz, a járműjavítások vagy a károk megtérítésével járó költségekhez is vezethet. A SafeFleet lehetővé teszi a járművezetői viselkedés profilok létrehozását, amelyben rögzíti a utazás alatt bekövetkező eseményeket: erős kanyarodások, durva fékezések, ütközések, gyorshajtás és üresjárati idő.

monitorizare flota auto profile de risc soferi
monitorizare flota determinare tip calatorie privat sau in interes de serviciu

Magánjellegű utazások

Az üzemanyag költségek nehezebben csökkenthetőek, ha nincsenek szétválasztva a magán és az üzleti célú utazások. A SafeFleet lehetővé teszi, hogy közvetlenül az alkalmazásban munkarendet állítson be, míg a járművezetőknek lehetőségük van megjelölni az utazás célját miszerint az magán vagy üzleti jellegű. A Geofence funkció lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a járművezető által bejárt területet, és meghatározza az utazás típusát.

 

Elektronikus menetlevél

A jármű elektronikus menetlevelét az alkalmazás automatikusan hozza létre, mely könnyedén letölthető. A jelentés lehetővé teszi, hogy ellenőrizze flottája egészének tevékenységét. Továbbiakban nem kell aggódnia a hiányosan vagy rosszul kitöltött menetlevelek miatt.

monitorizare flota auto foi de parcurs

A cégek a távközlési piacon a SafeFleet megoldásait használják

2kTelecom logo      Antena3 logo      Deltatel logo      Telekom logo      UPC logo

Kérjen ajánlatot!

Ofertă 35% Tacho Download