Lízing és autóbérlés

Tiszteletben tartják-e ügyfelei a beállított határokat?
Hogyan szabályozza a gyorsított járműkopást?
Hatékonyak a költségcsökkentési módszerei?

Felelősség

Egy autókölcsönző cég flottamenedzsereként számtalan olyan tényezőt kell követnie, amely befolyásolja a kínált szolgáltatások minőségét. A lízingpiacon erős a verseny, és Önnek hatékony flottakezelésre és a járműkihasználtság növelésére van szüksége.

A járművek jobb megfigyelése csökkentheti a flottával kapcsolatos kockázatokat. A járművek maradványértékét erősen befolyásolja az üzemmód, a karbantartási költségek pedig az ügyfelek vezetési magatartásától függenek.

FLOTTA MANAGEMENT

Hogyan segíthet a SafeFleet a flotta kezelésében?

Különböző járművezetők által használt járművek megfigyelése

A Carpool a SafeFleet Portal egyik funkciója olyan flották számára, amelyek különböző járművezetők által használt járműveket tartalmaznak. Ezen keresztül közvetlenül az alkalmazáson belül foglalhat autót. Ily módon a járművezetők ellenőrizhetik, hogy egy adott autót milyen időintervallumban használnak, és mely autók szabadok és használhatók

A jármű jelenlegi helyzete és annak elküldése egy külső félnek

Az aktuális pozíciók segítségével bármely autó valós időben megtalálható a térképen. A funkcionalitás azt is lehetővé teszi, hogy megtekintse a legutóbbi járműtevékenységeket vagy a jármű helyzetét egy adott időpontban.

A pozíció külsőre történő továbbítása közvetlenül a SafeFleet Portal alkalmazásból generált ideiglenes hivatkozásokon keresztül történhet. Az ideiglenes hivatkozások generálása a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy olyan oldalt hozzunk létre, ahol láthatjuk a jármű pályáját.

Geofence riasztások

A Geofence funkció hasznos az autókölcsönzéssel foglalkozó vállalkozások számára, hogy felhasználási területek hozzanak létre, például Magyarország határain belül. Ha egy meghatározott terület határait átlépi bármely jármű a flottából a rendszer azonnal figyelmeztetést küld üzenet formájában az esetről.

 

Járművek biztonsága

A SafeFleet lehetővé teszi a jármű távoli blokkolását lopás gyanúja esetén. A SafeFleet Portalon keresztül a blokkolási opció aktiválását és deaktiválását egyaránt vezérelheti, így teljes irányítása van a flotta járművei felett..

Dokumentumok és műszaki ellenőrzések lejárati ideje

Ha gépjárműve lízingelve van, fontos gondoskodni arról, hogy a rendszeres karbantartás megtörténjen a kopás elkerülése végett, továbbá fontos arra is figyelni, hogy a dokumentumok lejáratából ne adódjon bírság. A SafeFleet használatával egyszerűen követheti a különböző dokumentumok lejárati dátumát. Az értesítéseket közvetlenül az alkalmazás küldi minden járműve esetében ilyen a gépjármű felelősségbiztosítás, a kötelező biztosítás és az értesítés a közelgő műszaki vizsgáról.

Járművezetői magatartás ellenőrzése

A SafeFleet Portal segítéségével könnyedén ellenőrizheti a sofőrök vezetési stílusát, ez tényező nagyban befolyásolja a jármű idő előtti elhasználódásához. Az automatikusan létrehozott jelentések alapján esetleges büntetéseket szabhat ki azoknak az ügyfeleknek, akik túlságosan agresszíven használják járműveit. Szintén büntetheti azokat a járművezetőket, akik az előre megbeszélt mozgási terület határait engedély nélkül átlépik, pl.: az országhatárt.

A Jármű által megtett távolság ellenőrzése

A SafeFleet használatával ellenőrizheti azokat a járművezetőket, akik kilométer korlátozással használják járműveit. Az alkalmazásban a „Megtett távolságok” elnevezésű jelentésben ellenőrizheti, hogy adott ügyfél a szerződésben meghatározott időtartam alatt meghaladta-e a kilométer korlátozást a bérelt járművel.

Az üzemanyag költségek csökkentése

A SafeFleet lehetővé teszi az üzemanyag fogyasztás figyelemmel kísérését azáltal, hogy az alkalmazásba különböző megfigyelési módszereket integrál: Tankolásokon alapuló adat importálás, digitális szonda értékein keresztül, FMS-en keresztüli adatelemzéssel és fogyasztásbecsléssel a jármű műszaki paraméterei alapján. Az alkalmazás által mutatott adatok alapján Ön képes lesz megfelelő döntéseket hozni az üzemanyagköltségek csökkentése érdekében.

ügyfelek

A SafeFleet megoldásait használó lízing- és autókölcsönző cégek

ajánlás

Kérjen ajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot!