Flottakezelési szolgáltatások kiszervezése

A flottakezelés összetett folyamat, amely széles körű készségeket és tapasztalatot igényel a vállalat járművei sikeres kezeléséhez. A SafeFleet megbízható és hatékony karbantartási, illetve támogatási szolgáltatásokat nyújt flottakezelő partnereinek.

A SafeFleet Portal alkalmazás költséghatékony tanácsadást és adatelemzést biztosít partnereinek, amelyekkel növelhető a flották hatékonysága. A flottakezelési szolgáltatások SafeFleet-hez történő kiszervezésének legfőbb előnye, hogy jóval kevesebbe kerül, mintha teljes munkaidős alkalmazottja lenne.

ELŐNYÖK

Milyen eredmények érhetők el a flottakezelési szolgáltatások kiszervezésével?

A flottakezelési szolgáltatások kiszervezése számos előnyökkel jár, íme a legfontosabbak:

Valódi költséghatékonyság

Talán a legfőbb érv a kiszervezés mellett, hogy sokkal kevesebbet kell fizetnie így a flottájának hatékonyságát növelő szolgáltatásokért, mintha teljes munkaidős alkalmazottja lenne a SafeFleet szakemberének áthelyezésével.

A fontos prioritásokra koncentrálhat

A SafeFleet szoftver használatával rengeteg időt spórolhat meg, így több ideje maradhat az Ön számára kiemelt feladatokra. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, hogy valóban azzal foglalkozhasson, ami Önnek a legfontosabb!

Az üzleti folyamatok felgyorsítása

A SafeFleet funkciók teljes körű kihasználásával optimalizálható, javítható a flottakezelési tevékenység, miközben vállalati szintű hatékonyságnövekedést eredményez, amely a bevételek növekedésében is tükröződik.

KISZERVEZÉS

Flottakezelési szolgáltatások kiszervezése

Költséghatékony tanácsadás és adatelemzés, amelyekkel növelhető a flották hatékonysága

Az autóflotta kezelése, gördülékeny menedzselése időigényes folyamat, ráadásul olyan fontos erőforrásokat foglal el, melyeket a cége más fontos tevékenységeire fordíthatna. A SafeFleet Portal alkalmazás költséghatékony tanácsadást és adatelemzést biztosít. Legyen partnerünk mielőbb Ön is!
A SafeFleet-hez kiszervezett flottakezelési szolgáltatások segítenek a vállalatoknak csökkenteni az alkalmazottak munkaterheit, optimalizálják a napi feladatokat, iletve segítségével a flottamenedzserek könnyebben megtervezhetik az autóparkkal kapcsolatos tevékenységeket. A flottatevékenység elemzéséből nyert, a SafeFleet Portal alkalmazásban elérhető információk hozzájárulnak a megalapozott döntések meghozatalához, amelyek fontosak az autópark kezelésének javítása szempontjából.

SZOLGÁLTATÁSOK

A SafeFleet külső tanácsadóként, vagy akár teljes körűen is kezelheti flottáját. Ön dönt.

A flottakezelő cégek egyéni igényeiknek megfelelően testreszabhatják a SafeFleet szolgáltatásait, amelyek a következők:

Autóflotta karbantartási szolgáltatások

Legyen szó műszaki felújításról, olajcseréről, gumicseréről, a gépjárművek kötelező és választható biztosításának megújításáról, lízingszerződések kezeléséről, közúti segítségről vagy éppen útdíjkezelésről, a SafeFleet karbantartási szolgáltatásaival semmire nem lesz gondja, mindent időben elintézünk Önnek.

Komplex flottafigyelés a hatékonyság jegyében

A SafeFleet komplex flottafigyelési szolgáltatásába beletartozik az utazási jelentések letöltése és elemzése, az üzemanyag-fogyasztás menedzsment, az aktuálisan legoptimálisabb útvonaltervek készítése, továbbá vállaljuk a flottatevékenységgel kapcsolatos különféle egyedi jelentések elkészítését is.

Gyakori tevékenységek optimalizálása

A SafeFleet Portal alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy az ügyfél által választott különféle tényezők - így például az útdíjak, forgalom, járműtípus vagy menetrend - függvényében optimalizálni lehessen a járművezetők által megtett útvonalakat. A sofőrök vezetési magatartásának javítása egyúttal az üzemanyag-fogyasztást is csökkenti. Az ügyfél igényei alapján beállított értesítések segítenek megvédeni a vállalatot a kockázatos helyzetektől. A rendszer automatikusan jelez az előre meghatározott területről történő kilépés esetén. A járművek emellett távolról blokkolhatók.

Minden egyedi igényre van megoldásunk. Kérjen árajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kérni, töltse ki az alábbi űrlapot!