Flottakezelési szolgáltatások kiszervezése

A flottakezelés összetett folyamat, amely széles körű készségeket és tapasztalatot igényel a vállalat járművei sikeres kezeléséhez. A SafeFleet olyan outsourcing szolgáltatásokkal segíti a flottakezelőket, amelyek karbantartást és támogatást nyújtanak a vállalatnak.

Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a SafeFleet Portal alkalmazás által biztosított költséghatékony tanácsadást és adatelemzést a szükséges területeken. A flottatevékenység elemzéséből nyert információk hozzájárulnak a megalapozott döntések meghozatalához, ami fontos a flottakezelés javítása szempontjából.

ELŐNYÖK

Hogyan lehet ilyen eredményeket elérni?

A flottakezelési szolgáltatások kiszervezése a következő előnyökkel jár:

Költségcsökkentés

Sokkal kevesebbet fizet a kiszervezett szolgáltatásokért, mintha teljes munkaidős alkalmazottja lenne a SafeFleet szakemberének áthelyezésével

Összpontosítson az alapvető kompetenciákra

A szoftver használatával a rendelkezésre álló időt az Ön számára kiemelt feladatok elvégzésére használhatja fel.

Az üzleti folyamatok felgyorsítása

a flottatevékenység javítása a SafeFleet funkciók teljes körű kihasználása révén vállalati szintű hatékonyságnövekedést hoz, ami a bevétel növekedésében is tükröződik.

KISZERVEZÉS

Flottakezelési szolgáltatások kiszervezése

Az autóflotta kezelése összetett folyamat, amely széles körű készségeket és tapasztalatokat igényel a vállalat járművei sikeres kezeléséhez. A SafeFleet olyan outsourcing szolgáltatásokkal segíti a flottakezelőket, amelyek karbantartást és támogatást nyújtanak a vállalatnak. Flottája nap mint nap odafigyelésre, hatékony gazdálkodásra szorul, hogy az általa generált tevékenység gördülékenyen menjen.. Az autópark kezelése időigényes és fontos erőforrásokat foglal el, amelyeket a cége egyéb fontos tevékenységeire fordíthatna.

A SafeFleet flottakezelési szolgáltatásokat nyújt azoknak a vállalatoknak, amelyek csökkenteni szeretnék az alkalmazottak tevékenységét, optimalizálni szeretnék a napi feladatokat, és könnyebben megtervezhetik a flottatevékenységeket. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a SafeFleet Portal alkalmazás által biztosított költséghatékony tanácsadást és adatelemzést a szükséges területeken. A flottatevékenység elemzéséből nyert információk hozzájárulnak a megalapozott döntések meghozatalához, amelyek fontosak az autópark kezelésének javítása szempontjából.

SZOLGÁLTATÁSOK

A SafeFleet külső tanácsadóként működhet, vagy teljes körűen kezelheti a flottát.

A cégek igényeiknek megfelelően testreszabhatják szolgáltatásaikat, amelyek a következők:

Autópark karbantartási szolgáltatások:

Műszaki felújítás Olajcsere Gumicsere Gépjárművek kötelező és választható biztosításának megújítása Lízingszerződések kezelése Közúti segítség Útdíjkezelés

Flottafigyelés:

Utazási jelentések letöltése és elemzése Üzemanyag-fogyasztás menedzsment Útvonaltervek készítése Különféle testreszabott jelentések az iparágról és a flottatevékenységről

A gyakori tevékenységek optimalizálása:

A járművezetők által megtett útvonalak optimalizálása az ügyfél által választott különféle tényezők függvényében (útdíjak, forgalom, járműtípus, menetrend stb.) A járművezetők vezetési magatartásának javítása az üzemanyag-fogyasztást csökkentő vezetés érdekében A vállalat által beállított értesítésektől függően, olyan rendszer kidolgozása, amely megvédi a vállalatot a kockázatos helyzetektől (érzékelő értesítések, előre meghatározott területről történő kilépések, a jármű távoli rögzítése stb.)

Kérjen ajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot