Home / Csomagok / SafeFleet Base
platforma de tracking gps - safefleet base

GPS-es gépjármű nyomkövetés: SafeFleet Base csomag

A legfontosabb GPS nyomkövető alapfunkciók egy csomagban. Flottafigyelés, utazási jelentések, ütemtervek, járműsebesség-profilok és minden más nélkülözhetetlen flottakezelési szolgáltatás egy helyen, amire csak szüksége lehet.

ÜGYFELEK

Ők már a SafeFleet ügyfelei

KÉPESSÉGEK

Non-stop hozzáférés a flottájával kapcsolatos információkhoz

A SafeFleet GPS-alapú nyomkövető szolgáltatásával valós időben, online követheti és felügyelheti autóparkját, ellenőrizheti útvonalaikat, megnézheti az üzemanyag-fogyasztásaikat, illetve minden fontos adatot megtudhat a gépjárműveiről.

GPS-alapú járműkövetés és figyelés

A járműfigyelés és a járművezetők GPS-alapú követése még soha nem volt ilyen egyszerű. Néhány kattintással minden adatra ráláthat a flotta járműveiről.

urmarire, localizare si monitorizare auto GPS cu SafeFleet Portal

Jelenlegi pozíciók

A SafeFleet Portalon megnézheti a járművek helyzetét valós időben a térképen, az autók közelmúltbeli tevékenységét, vagy azt, hogy a jármű adott időpontban milyen pozícióban van az úti célokhoz képest.

urmarirea vehiculelor - platforma tracking gps

POI és Geofence

Határozzon meg helyeket és régiókat a térképen, és utána minden alkalommal értesítést kaphat, amikor egy jármű belép azokba, vagy elhagyja.

Minden váratlan eseményről tudni fog

A fékezésektől kezdve a hirtelen gyorsításokon át a gyorshajtásig és a parkolásig mindent látni fog a SafeFleet rendszerében, még a jármű geofence be- és kimeneteivel kapcsolatos eseményeket is.

Hatékonyságnövelés egyszerűen

Optimalizálja flottakarbantartási tevékenységét néhány kattintással és spóroljon időt!

Mindig a legjobb útitervek

Töltse le a SafeFleet GPS-alapú nyomkövető Platform által automatikusan generált útvonaltervet, és takarítson meg időt és pénzt!

notificari expirare documente - platforma tracking gps

Értesítések a határidő túllépések elkerüléséért

Az alkalmazásban egyszerűen beállíthatja, hogy mely dokumentumokról és eseményekről szeretne értesítéseket kapni: RCA, CASCO, matrica, ITP, olaj- és gumicsere. Ezenkívül beállíthat cége üzleti tevékenységére jellemző különböző mezőket is.

plata automata taxa drum - platforma tracking gps

Automatikus fizetés

A nemzetközi fuvarozók számára hasznos funkció lehetőséget nyújt arra, hogy közvetlen nyilvántartást vezessen a magyarországi útdíjfizetésre kötelezett gépjárművek bejelentésében.

Profi elemzések - hatékonyabb döntések

A SafeFleet Platform segítségével hozzáférhet a GPS-alapú nyomkövető rendszer által biztosított összetett adatokhoz és információkhoz, amelyek segítenek, hogy átgondoltabb döntéseket hozhasson flottájával kapcsolatban.

distante parcurse flota auto - safefleet base, platforma de tracking gps

Megtett távolságok

A SafeFleet Platformmal elemzéseket készíthet arról, hol és mikor voltak a járművei, mennyi ideig vezették azokat az elemzett utakon, illetve láthatja azt is, mennyi ideig parkoltak leállított vagy beindított motorral. Tekintse meg az adatokat gyorsan és egyszerűen, közvetlenül a SafeFleet platformban!

profil compartment soferi - platforma de tracking gps safefleet

Sebességprofil grafikus ábrázolása

A sebességprofil grafikus ábrázolásával és a flotta összes parkolásának összefoglaló elemzésével a járművezetők viselkedésével kapcsolatos problémák sokkal könnyebben kezelhetők.

activitatea flotei auto - platforma de tracking gps

Flottatevékenységi adatok

Az autóflotta tevékenysége földrajzi elhelyezkedés, költséghelyek, munkarend, ország, illetve az év hónapjai alapján is elemezhető a SafeFleet alkalmazásban.

AJÁNLÁSOK

ELŐNYÖK

Hogyan könnyíti meg a SafeFleet a flottafigyelést?

Legyen teljes kontrollja a flottája felett! GPS-alapú nyomkövető szolgáltatásainkkal valós időben, online követheti és felügyelheti autóparkját, ellenőrizheti útvonalaikat, illetve megnézheti az üzemanyag-fogyasztásaikat is. Pontos, komplex adatok és automatizált kimutatások gépjárműveiről.

Flottateljesítmény jelentések

A SafeFleet Portalon több tucat flottateljesítmény-jelentéshez férhet hozzá.

Testreszabhatóság

Rugalmas, egyéni igények alapján bármikor személyre szabható flottakezelési megoldások.

Mindig naprakészen

A meglévő szolgáltatások frissítések segítségével egyszerűen bővíthetők más SafeFleet megoldásokkal.

Nem találja, amit keres a SafeFleet csomagokban?

Kérjen személyre szabott ajánlatot. Egyik képviselőnk legfeljebb egy munkanapon belül személyesen felveszi Önnel a kapcsolatot

PRÓBA

Szeretné először a SafeFleet platformot látni?

Az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi a legfontosabb funkciók kipróbálását a SafeFleet Base megvásárlása előtt. Tekintse meg, hogyan működik a SafeFleet platform virtuális járművekkel.