SafeFleet Logistic

Teljes körű, hatékony GPS alapú járműfelügyeleti megoldások nyerges pótkocsikhoz

Legyen teljes kontrollja tehergépjárműveinek működése felett! Valós idejű hangjelzések és vizuális riasztások, konkrét előzmények és adatok megtekintése, sofőr azonosítás, SMS-en és e-mailen keresztüli értesítések: ezeket mind megtalálja a SafeFleet Logistic nehézgépjármű flottájában. A GPS-es nyomkövetés segítségével a web alapú portálon minden fontos adatot könnyen elér, így megtekinthetők az események, riasztások, a töltőtér hőmérséklete, pozíció, sebesség, távolság és egyéb információk.

Nagy működési önállóság a belső akkumulátor révén

A SafeFleet számára elsődleges a járművek és azok berendezéseinek megbízható működése. A belső akkumulátor révén a berendezés külső tápegység híján is képes önállóan működni. A tartalék akkumulátor közepes-nagy kapacitású, aminek köszönhetően az egész részegység igen nagy működési önállósággal rendelkezik. A berendezés illetéktelen felnyitása esetén azonnal automatikus riasztás történik.

Valós idejű riasztások a diszpécsernek

Történjen bármilyen jogosulatlan esemény, a SafeFleet rendszerében azonnali hang- és vizuális riasztások generálódnak, amelyek valós időben kerülnek továbbításra a vezetőnek, a diszpécsert pedig e-mailben, illetve SMS-ben is értesítik. Ez a felügyeleti megoldás tökéletes választás olyan nyerges pótkocsikhoz, amelyek nem állandóan ugyanazt a vontatót használják.

Minden fontos összegyűjtött adat elérhető egy web alapú portálon

A SafeFleet Portalon minden fontos adatot könnyen elér, így megtekinthetők az események, riasztások, a töltőtér hőmérséklete, aktuális pozíciók, sebességek, távolságok, illetve egyéb információk. Ezek közvetlenül a webböngészőben érhetők el, bármely internetre csatlakoztatott eszközön.

Nem várt események követése, értesítések küldése

A SafeFleet szolgáltatásaival mindig mindenről tudhat, ami a flottájával történik. Legyen szó a vontatófej jogosulatlan csatlakoztatásáról vagy lekapcsolásáról, a rakodótér illetéktelen zárásáról és nyitásáról, a nem mindennapi eseményekről mind riasztást kap, amelyeket a rendszer automatikusan továbbít SMS-ben és e-mailen keresztül a diszpécsernek.

Valós idejű adatok, részletes jelentések

A SafeFleet-tel teljes kontrollja lehet a flottája felett. GPS-alapú nyomkövető szolgáltatásainkkal valós időben, online követheti és felügyelheti autóparkját, ellenőrizheti útvonalaikat, üzemanyag-fogyasztásaikat, illetve megnézheti a riasztásokat és eseményeket.

Sofőr-azonosító modul

A SafeFleet sofőr-azonosító modulja lehetővé teszi a félpótkocsin az olyan beavatkozásokat is, mint a vontatófej fel- és lekapcsolása, valamint a raktárajtó zárása és nyitása. Intézze kényelmesen flottája mindennapos működésével kapcsolatos feladatokat!

Harmadik felek számára hozzáférhető pozíciók és útvonal-előzmények

Előfordul, hogy olykor harmadik fél számára is elérhetővé akarjuk tenni a sofőrök és gépjárművek aktuális pozícióját, illetve az útvonal-előzményeket. A SafeFleet szolgáltatásával mindez lehetséges, anélkül, hogy az illetőnek teljes hozzáférése lenne a felügyeleti portálhoz.

Minden egyedi igényre van megoldásunk. Kérjen árajánlatot!​

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot!