SafeFleet Logistic

A teljes GPS-felügyeleti megoldás nyerges pótkocsikhoz

Önrendelkezés és szabotázs elleni védelem

A berendezés képes belső akkumulátorról önállóan működni, amennyiben hiányzik a külső tápegység. A tartalék akkumulátor közepes/nagy kapacitású, aminek köszönhetően az egész részegység nagyon nagy működési önállósággal rendelkezik. A berendezés csalárd felnyitása esetén automatikusan riasztás történik.

Valós idejű hangos és vizuális riasztás

Bármilyen jogosulatlan eseményről hang- és vizuális riasztások generálódnak, amelyek valós időben kerülnek továbbításra a vezetőnek, és a diszpécsert e-mailben és SMS-ben értesítik. Ez a tökéletes felügyeleti megoldás olyan nyerges pótkocsikhoz, amelyek nem állandóan ugyanazt a vontatót használják.

Web alapú portál

Az összegyűjtött adatok (események, riasztások, töltőtér hőmérséklete, pozíció, sebesség, távolság és egyéb információk) a felhasználók számára egy web alapú portálon keresztül, közvetlenül a webböngészőben érhetők el bármely internetre csatlakoztatott eszközön.

Konkrét valós idejű események

Az olyan események következtében keletkező riasztások, mint a vonatatófej jogosulatlan csatlakoztatása/lekapcsolása vagy a rakodótér ajtó illetéktelen zárása/nyitása, helyileg vizuálisan és hallhatóan kiemelésre kerülnek, SMS-en és e-mailen keresztül továbbításra kerülnek a diszpécserhez

Valós idejű előzmények és adatok megtekintése

A felhasználók valós idejű adatokhoz és részletes jelentésekhez is hozzáférhetnek a korábbi adatokkal: utazás, távolságok, események, riasztások és egyebek.

Sofőr azonosítás

A vezetőazonosító modul lehetővé teszi minden beavatkozás engedélyezését a félpótkocsin: vontatófej fel-/lekapcsolása, raktérajtó zárása/nyitása.

Harmadik felek számára hozzáférhető pozíciók és pályák

Az aktuális pozíció és útvonal előzményei elérhetővé tehetők harmadik felek számára anélkül, hogy teljes hozzáférésük lenne a felügyeleti portálhoz.

Kérjen ajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot!