Távközlés

Hogyan ellenőrzi a járművezetők viselkedését?
A járműveik könnyen kezelhetőek útközben?
Milyen módszereket használ az üzemanyag fogyasztás csökkentésére?

Felelősség

Távközlési ágazat flottakezelőjeként nyomon kell követnie az értékesítési ügynökök és a karbantartó csoportok által használt járműveket. A járművek figyelemmel kísérésével láthatja, hogy a cég munkavállalói betartják-e a meghatározott munkaidejüket és eleget tesznek-e a hozzájuk rendelt feladatoknak. A járművezetők vezetési stílusa befolyásolja a cég működési költségeit.

FLOTTA MENEDZSMENT

Hogyan tud a SafeFleet segíteni flottája irányításában?

Az útvonalak ellenőrzése

A SafeFleet Portál lehetővé teszi előre meghatározott útvonalak létrehozását, az alkalmazás segítségével figyelemmel kísérheti, hogy a területi csapatok és a technikus csapatok betartják-e rögzített útvonalaikat. A Pályaegyeztetés jelentés teljes képet mutat a jármű által megtett útról. A rögzített útvonalak előnyei, hogy ezeket Geofence függvényként is használhatják az érdekelt régiókban.

Érdeklődési pontokon (POI) való áthaladás

A POI látogatás a SafeFleet által létrehozott tevékenységi jelentés, mely hasznos az értékesítési ügynökök és a karbantartó csapatok által használt járművek esetében. E jelentések segítségével ellenőrizheti, hogy a szükséges látogatásoknak valóban az előre meghatározott érdeklődési pontokon tettek-e eleget. Ez a jelentés megmutatja az érkezés időpontját és időtartamát az érdeklődési ponton, például a cég székhelyén, benzinkutaknál vagy az ügyfelek címén.

A napi tevékenység részletei

A Napi Áttekintés jelentés segítségével a SafeFleet grafikus ábrázolást mutat arról, hogy miként használják az időt a járművek vezetésére. Lehetősége van arra, hogy az alkalmazásban beállítsa a munkaidőt és az utazások részleteit munkaidőn belül és azon kívül.

A költségek ellenőrzése

Üzemanyag költségek ellenőrzése

A SafeFleet lehetővé teszi az üzemanyag fogyasztás 4 különböző módszerrel történő figyelemmel kísérését: Üzemanyagszint érzékelőkkel, az adatok FMS-en keresztül történő leolvasásával, tankolásokon és a jármű műszaki adatain alapuló fogyasztás becsléssel. Az alkalmazásfunkciók segítségével meghatározhatja minden egyes jármű üzemanyag fogyasztását.

Járművezetőkkel kapcsolatos kockázati profilok

Az agresszív vezetési stílus jelentősen befolyásolja az üzemanyag fogyasztást, de baleset estén bírsághoz, a járműjavítások vagy a károk megtérítésével járó költségekhez is vezethet. A SafeFleet lehetővé teszi a járművezetői viselkedés profilok létrehozását, amelyben rögzíti a utazás alatt bekövetkező eseményeket: erős kanyarodások, durva fékezések, ütközések, gyorshajtás és üresjárati idő.

Magánjellegű utazások

Az üzemanyag költségek nehezen átláthatóak, ha nincsenek szétválasztva a magán és az üzleti célú utazások. A SafeFleet lehetővé teszi, hogy közvetlenül az alkalmazásban munkarendet állítson be, míg a járművezetőknek lehetőségük van megjelölni az utazás célját miszerint az magán vagy üzleti jellegű. A Geofence funkció lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a járművezető által bejárt területet, és meghatározza az utazás típusát.

Elektronikus menetlevél

A elektronikus menetlevelek automatikusan generálódnak és könnyen letölthetők. A jelentés lehetővé teszi a teljes flotta vagy egyetlen jármű tevékenységének ellenőrzését, és többé nem kell aggódnia a hiányos vagy rosszul kitöltött menetlevelek miatt.

 

ÜGYFELEK

A SafeFleet ügyfeleinek része

SafeFleet megoldásokat használó távközlési vállalatok

Kérjen ajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot!