MEZŐGAZDASÁG

Járművezetői a kijelölt területeken dolgoznak? Hatékonyan tudja optimalizálni az üzemanyag fogyasztást?

Felelősségvállalás

Egy mezőgazdasági flotta vezetőjeként az Ön feladata, hogy a lehető legjobban koordinálja az munkavállalókk tevékenységét, és biztosítsa, hogy azok betartsák a kijelölt munkatervet, szem előtt tartva, hogy a munkaterület területileg nem mindig egyértelműen behatárolt. Előfordulhat például, hogy a gépjármű vezetői véletlenül túllépik a nekik kijelölt földterületet, vagy ami még rosszabb, hogy csalárd módon használják a járművet, és más földtulajdonosnak dolgoznak, ezáltal több üzemanyagot fogyasztanak, és növelik a mezőgazdasági gépek elhasználódását.

Az Ön felelőssége a nehéz tehergépjárművek jelentős üzemanyag-fogyasztásából adódó karbantartási költségek és üzemeltetési költségek figyelemmel kísérése és ellenőrzése.

flottakezelés

Hogyan segíthet a SafeFleet a flotta kezelésében?

Kijelölt munkaterületek

A SafeFleet segítségével a térképen körülhatárolhatja a munkaterületeknek megfelelő mezőgazdasági területeket, így könnyen nyomon követheti azokat. A határok könnyen meghatározhatók közvetlenül a Google Térképen, függetlenül azok alakjától vagy méretétől.

A SafeFleet Portal által generált jelentések fontosak ahhoz, hogy a járműkezeléssel kapcsolatban megfelelő döntéseket lehessen hozni, és ezáltal fenntarthatóbbá váljanak a munka- és üzemeltetési költségek. A járművek adott időszak alatti üzemanyag-fogyasztásának ismerete elengedhetetlen a vállalkozás költséggazdálkodásához.

Geokerítés riasztás

A SafeFleet Portal segítségével az előre meghatározott zónából való bármilyen be és kilépésről riasztást kap a portálon, e-mailben vagy SMS-ben. Ezáltal elkerülhető a pazarló üzemanyag-fogyasztás, és megszűnnek a kijelölt munkaterületen kívül végzett tevékenységek.

Üzemanyag-fogyasztás
A SafeFleet Portál alkalmazás által létrehozott aktivitási jelentések fontosak a vezetői döntések támogatásához a tevékenység és a költségek hatékonyabbá tétele érdekében. A részletes jelentések különböző információkat tartalmaznak a járművezetők által megtett utazásokról, például az üzemanyag fogyasztásról adott időszakban. Kétféle módszerrel lehet ellenőrizni az egyes járművek tényleges üzemanyag fogyasztását:
  • digitális szondával;
  • az adatok FMS-en keresztüli olvasásával.
Ezek közül a legszélesebb körben alkalmazott módszer a digitális szonda, míg az FMS-en keresztüli mérés a járművek műszaki jellemzőitől függ. A járművekről a következő információk szerezhetők be:
  • futásteljesítmény
  • üzemanyag mennyiség
  • inaktivitási időszak
  • fogyasztás álló helyzetben, fogyasztás vezetés közben
  • teljes fogyasztás és az alkalmazás által számított átlagfogyasztás

A SafeFleet lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás pontos mérését, és a SafeFleet portálon van egy, a fogyasztás nyomon követésére szolgáló rész.

A SafeFleet a klasszikus nyomkövetés mellett lehetőséget kínál a tankolások nyomon követésére is. Így azok az ügyfelek, akik vállalatukban gázolaj töltőállomással rendelkeznek, pontos nyilvántartást vezethetnek flottájuk tankolásáról, a járművezető automatikus azonosításával és az egyes járművek tankolt üzemanyag mennyiségének pontos mérésével.

A dokumentumok és a műszaki ellenőrzések lejárati ideje

A járművek megfelelő karbantartásának biztosításával elkerülheti az idő előtti elhasználódást és az esetleges büntetések kockázatát. A SafeFleet segítségével megadhatja az összes követendő jármű dokumentumainak lejárati dátumát. Az alkalmazás értesítései emlékeztetnek, és meghatározzák minden egyes jármű esetében azt a dátumot, amikor gépjármű felelősségbiztosítást, kötelező biztosítást, lízinget, vagy az esedékes műszaki ellenőrzése aktuális.

Integráció API-vel

A SafeFleet lehetővé teszi a személyre szabott alkalmazások API általi integrációját melyek arra szolgálnak hogy megosszák az aktuális pozíciókat bizonyos eszközökre vagy meghatározott felületekre amelyeket Ön használ.

Partnerek

Mezőgazdasági vállalatok akik a SafeFleet megoldásait használják 

Kérjen ajánlatot!

Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.