Biztonság

Növelje a biztonságot a SafeFleet GPS-alapú járműkövető megoldásaival

Számunkra elsődleges fontosságú a biztonság, a közúti balesetek és azok költségeinek csökkentése, elkerülése. Ismerje meg azokat a hasznos és magas szintű SafeFleet tartozékokat, amelyek egyetlen fuvarozó cég repertoárjából sem hiányozhatnak!

Az értékes áruk szállítására szakosodott cégek esetében a SafeFleet ajtókontakt szenzorokkal és riasztókkal gondoskodik a szállítás biztonságáról, amelyek azonnal jeleznek az illetéktelen ajtónyitás esetén. A teljes körű ellenőrzés jegyében a járművek távolról blokkolhatók, ha lopás gyanúja merül fel.

Pánikgomb

A pánikgomb egy figyelmeztető modul, amely a sofőr számára könnyen elérhető helyen van beépítve a járműben. A pánikgombot a járművezetők vészhelyzetekben használhatják, ami azonnal jelzést küld, a flottamenedzser pedig SMS-ben, e-mailben vagy online, közvetlenül az alkalmazásban kap értesítést. Baleset esetén a jármű helyzete azonnal meghatározható, így a diszpécser azonnal intézkedhet, kiküldheti a szükséges személyzetet.

Távoli jármű immobilizálás

Az elektronikus indításgátló egy járműbe telepített eszköz, amely lehetővé teszi annak távoli blokkolását közvetlenül a SafeFleet Portal alkalmazásból. Lopás esetén a járművét távolról, közvetlenül az alkalmazásból immobilizálhatja, blokkolhatja, legyen bárhol is éppen a gépjármű.

Minden egyedi igényre van megoldásunk. Kérjen árajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kérni, töltse ki az alábbi űrlapot!