Építőipar

Hogyan kezeli az egyszerre több építési területen dolgozó gépeit? Sikerül kordában tartani az üzemanyag-fogyasztást? A járművezetők és a gépkezelők betartják az alapszabályokat?A járművezetők és a gépkezelők betartják-e a megállapított szabályokat?

Felelősségvállalás

Az építkezéseken a flotta járművei és munkagépei komplex műveletekben vesznek részt az építési terület megnyitásában, gondozásában, műveletek végrehajtásában vagy a lezárásában. A működési költségek nyomon követése és a gépek nyomon követése gyakorta nehéz feladat, különösen akkor, ha több építési terülten használják őket.

Az üzemanyagköltségek nehezen követhetőek, ha nem tudja pontosan az úton töltött órák számát, a tényleges munkaidőt az építkezésen járó motor mellett. A nyomkövetési rendszerek hiánya miatt előfordulhatnak,  üzemanyag lopások és az üresjárati idők az építési területen, amelyek indokolatlan költségeket okozhatnak a flottája számára.

Ha nincs világos kép a flotta állapotáról, sokkal nehezebb ellenőrizni, hogy a járműveket és munkagépeket az engedéllyel rendelkező járművezetők és gépkezelők használják-e a terveknek megfelelően. Ez nem csak költségnövekedést, de a hatékonyság csökkenését is eredményezheti.

KEZELŐFELÜLET

Hogyan tud a SafeFleet segíteni a flotta kezelésében?

Az üzemanyag fogyasztás mérése

Egy építőipari vállalkozás működtetése magas költségekkel járhat többet között az üzemanyag fogyasztás miatt, ez javarészt a járművek és munkagépek mozgatásából, és az építési területen járó motorral végzett statikus munkákból tevődik össze. Esetenként növelhetik a költségeket a magánjellegű utazások és az üzemanyaglopások.

A SafeFleet használatával figyelemmel kísérheti az üzemanyag fogyasztást, az esetleges üzemanyag lopásokat, és a nem engedélyezett utazásokat, digitális szondák használatával vagy az FMS-en keresztül kapott adatok olvasásával abban az esetben ahol az eszköz telepítése lehetséges.

uzemanyag-fogyasztas
jarmuvek-felugyelete

Járművek és munkagépek felügyelete

Az eszközök és a SafeFleet alkalmazás segítségével sokkal könnyebben nyomon követheti a járművek mozgását, aktivitását. A térképen láthatja a jármű aktuális helyzetét, a jármű legutóbbi tevékenységeit, például megállásokat, parkolásokat és megtett utazásokat.

A munkagépek ellenőrzése az építkezéseken

A Geokerítés funkció segítségével a SafeFleet lehetővé teszi az építési terület körülhatárolását a térképen és az ezzel kapcsolatos értesítéseket melyek jelzik a munkagépek be és kilépését. Az építési területeken végzett tevékenység is nyomon követhető pl.: a billenőplatós járművekbe épített szenzor által amely figyeli a felrakodások és kirakodások számát. Az iButton gomb használatával könnyebb lesz azonosítani a járművezetőt aki bizonyos típusú gépet vagy járművet használhat.

munkagepek-ellenorzese

SafeFleet megoldásokat használó építőipari vállalatok

Kérjen ajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot!