Biztonságtechnika

Sikeresen csökkenti a közbelépési időt?
Hogyan biztosítja a saját járművek biztonságát?
Járművei könnyen kezelhetőek, ha úton vannak?

Felelősség

A biztonsági cégek számára rendkívül fontos a megadott hely gyors elérése ahonnan a riasztás érkezett. A gyorsaság, amellyel reagál az ügyfelek igényeire tükrözi az Ön kapacitását, fontos hogy a lehető leggyorsabban nyújtson védelmet és biztonságot azoknak akik a szolgáltatásait igénybe veszik. Ha értékes áruk szállítására szakosodott biztonsági céget irányít, akkor a gépjárművek biztonsági rendszerének hiánya sokkal nehezebbé teszi a beavatkozást lopás esetén. Ha biztonsági rendszerek telepítésére és üzemeltetésére szakosodott cégről beszélünk, akkor több tevékenységet kell egyszerre felügyelni, például rendszerek telepítése, karbantartása, szaktanácsadás stb. Ha nem alkalmaznak felügyeleti megoldást, jóval nehezebb ellenőrizni az alkalmazottak tevékenységét és a velük járó költségeket.

FLOTTA MANAGEMENT

Hogyan tud a SafeFleet a flottafelügyeletben segíteni?

Értékes áru szállításának biztonsága

Értékes áruk szállítására szakosodott biztonságtechnikai cégek esetében a SafeFleet biztosítja a szállítás biztonságát ajtókontakt szenzorokkal és riasztókkal, melyek jeleznek azonnal illetéktelen ajtónyitás esetén.

Vészhelyzetben a járművezető használhatja a pánikgombot. Ez az eszköz a járművezető közvetlen közelében van elhelyezve, melynek aktiválásával riasztást küld a diszpécseri irodának. A diszpécseri iroda SMS-ben, e-mailben vagy online kapja meg a riasztást, ennek köszönhetően azonnal beavatkozhatnak az incidens helyszínén.

A SafeFleet teljes körű ellenőrzést biztosít az értékes áruszállítás felett, járművét távolról blokkolhatja, ha lopás gyanúja merül fel. Az alkalmazás segítségével aktiválhatja vagy kikapcsolhatja a blokkolást az adott járművön.

A flotta használatával foglalkozó osztályok irányítása

Alcsoportok szerinti kategorizálás

A SafeFleet használatával a járművek nyomok követése sokkal egyszerűbbé válik, mivel az alkalmazás lehetőséget nyújt alcsoportok létrehozására ahol a járművezetők munkaterületük szerint csoportosíthatóak, avagy a vállalat szervezeti egységeinek megfelelően sorolhatók alcsoportokba pl.: értékesítés, támogatás, értékes áruszállítás stb.

Egyedi sofőrazonosítás

Az iButton kulcs segítségével a SafeFleet segít meghatározni, hogy mely járművezetők jogosultak bizonyos járművekhez hozzáférni, amelyet rendszerünk minden egyes járműhasználat alkalmával azonosít.  Ezt a funkciót sok cég sikeresen használja az értékes árukat szállító járművek esetében, de akkor is, ha ugyanazt a járművet több járművezető is használhatja.

Járművezetőkhöz kapcsolódó kockázati profilok

A SafeFleet segítségével meghatározhatja az egyes járművezetők profilját a vezetési stílus figyelemmel kísérésére használt funkció által. A rendszer rögzíti a vezetés ideje alatt bekövetkező eseményeket pl.: hirtelen kanyarodások, durva fékezések, ütközések, sebességkorlátok túllépését, indokolatlan üresjáratokat.

Magáncélú utazások

A munkaidőn kívüli vagy a meghatározott területen kívül eső utazások a SafeFleet funkciók segítségével azonosíthatóak. A magánjellegű és az üzleti célú utazások elkülönítése könnyen megoldható mivel közvetlenül az alkalmazásban beállíthatja a munkatervet, vagy rábízhatja a járművezetőkre az utazás típusának beállítását.

Kétirányú kommunikáció

A SafeChat kétirányú kommunikációt biztosít a járművezetőkkel, emellett feladatokat delegálhat vele az elektronikus biztonsági rendszerekért felelős karbantartó részlegnek.

comunicare dispecerat sofer - SafeConnect

Jármű elektronikus menetlevél

A SafeFleet Portál alkalmazás által automatikusan létrehozott jelentésnek köszönhetően nem kell többé aggódnia a járművek menetlevelei miatt. A jármű tevékenységét tükrözve az alkalmazás automatikusan hozza létre, mely összhangban van a törvényi előírások alkalmazásával kapcsolatos 571/2013-as számú módszertani normákkal az adóügyi kódexből.

Üzemanyaggal kapcsolatos költségek ellenőrzése

A SafeFleet lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás nyomon követését 4 módszerrel: digitális szondával, az adatok FMS-en keresztüli kiolvasásával, tankolásokon alapuló módszerrel, üzemanyag fogyasztás alapján fogyasztásbecsléssel. Az alkalmazás funkciói segítségével a magáncélú fogyasztást, illetve az üzleti célú fogyasztást külön is megtudja határozni.

ÜGYFELEK

A SafeFleet megoldásokat használó cégek a biztonságtechnikai területen

Kérjen ajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot