Közüzemi vállatok

Szeretné ellenőrizni az előre meghatározott útvonalak betartását?
Milyen a kommunikáció a diszpécser és a sofőr között?
Milyen módszerekkel csökkenti az üzemanyag-fogyasztást?

Felelősség

Függetlenül attól, hogy milyen területen működik közüzeme, a flottakezelés hatékonysága abban is megmutatkozik, hogy milyen gyorsan lép fel a területen felmerülő problémák megoldása érdekében. A sofőrök és diszpécserek közötti kommunikáció, a feladatok vagy járművek alflottákra való felosztása, az útvonalak és az üzemanyag-fogyasztás ellenőrzése csak néhány szempont azok közül, amelyeket ellenőriznie kell, ha sikeresen akarja vezetni vállalkozását.

FLOTTA MENEDZSMENT

Hogyan segíthet a SafeFleet a flotta kezelésében?

Kétirányú kommunikáció a járművezetővel

A SafeFleet kétirányú kommunikációt biztosít a járművezetővel a SafeChat alkalmazás által. Ezzel az alkalmazással feladatokat, megrendeléseket és üzeneteket küldhet a diszpécser iroda az útvonalak, a szállítási határidők, célállomások módosítása érdekében. A járművezetők az okostelefonjukra telepített alkalmazás segítségével közvetlenül reagálhatnak a módosításokra.

comunicare dispecerat sofer - SafeConnect

A járművezető viselkedésének megfigyelése

Az üzemanyag fogyasztást erősen befolyásolja a járművezetők viselkedése. A SafeFleet Portal segítségével nyomon követheti járrmávezetői vezetési stílusait és olyan intézkedéseket tehet, amelyek alacsonyabb üzemanyagköltséget eredményeznek. A SafeFleet alkalmazással nyomon követheti a hirtelen gyorsulásokat vagy fékezéseket, ütközéseket, gyorshajtásokat és indokolatlan üresjáratokat.

Magáncélú utazások

A magán és az üzleti célú utak elhatárolásának hiánya jelentős üzemanyagköltség többletet jelent. A SafeFleet segítségével közvetlenül az alkalmazásban állíthat be munkarendet, vagy meghagyhatja a sofőrnek az üzleti és a magáncélú utazások megjelölését. A Geofence funkció további felügyeletet tesz lehetővé azáltal, hogy figyelemmel kíséri azt a területet, ahol a járművezetők utaznak.

Egyedi söfőrazonosítás

Az iButton kulcs segítségével a SafeFleet segít meghatározni, hogy mely járművezetők jogosultak bizonyos járművekhez hozzáférni, amelyet rendszerünk minden egyes járműhasználat alkalmával azonosít . Ezt a funkciót ügyfeleink értéktárgyak szállítására is sikerrel használják.

Járműfigyelés

Üzemanyag-fogyasztás figyelése

Az üzemanyag tartályokból való ellopása az előre nem látható költségek fontos forrása, ami felboríthatja a költségvetését. A SafeFleet lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás nyomon követését 4 módszerrel: digitális szondával, az adatok FMS-en keresztüli kiolvasásával, tankolásokon alapuló módszerrel, üzemanyag fogyasztás alapján fogyasztásbecsléssel. Az alkalmazás funkciói segítségével a magáncélú fogyasztást, illetve az üzleti célú fogyasztást külön is megtudja határozni.

Alflotta részleg

A SafeFleet Portal segítségével nagyszámú járműflotta nyomon követése egyszerűbbé válik. Az alkalmazás lehetőséget ad a járművek részletes nyomon követésére és alflották kialakítására attól függően, hogy milyen területen dolgoznak, vagy a vállalat melyik részlegéhez tartoznak.

Útvonalak kialakítása és azok nyomon követése

A SafeFleet Portal lehetővé teszi előre meghatározott útvonalak létrehozását, amelyek geokerítés funkcióként használhatóak a ROI területeken. Az Útvonal-ellenőrzés jelentés átlátható képet ad a jármű által megtett útvonalról. A POI-látogatás a SafeFleet által generált tevékenységi jelentés, amelynek segítségével Ön igazolja, hogy a szükséges munkaterület ellenőrzése megtörtént. Ez a jelentés megmutatja az POI területen történő parkolás idejét és időtartamát.

Geokerítés riasztás

A Geofence funkció hasznos a közüzemi vállalatok számára, beállíthat használati területet, szomszédos régiót vagy egy útszakaszt. Ha egyszer egy terület meghatározásra került, onnantól minden engedélyezett jármű ki és belépéséről szöveges üzenetben kap értesítést. A Geofence segíti Önt abban, hogy figyelemmel kísérje a járművek tevékenységét egy bizonyos területen, e tekintetben a ROI jelentés tájékoztatást ad a vezetési időkről, a megtett távolságokról, a parkolási időkről, az eseményekről és utakról melyek a érdeklődési területen belül történnek.

Ajtóérzékelők

A SafeFleet biztosítja a járművezetők tevékenységének ellenőrzését a flotta járműveinek ajtóira szerelt érzékelőkön keresztül is. A SafeFleet lehetővé teszi, hogy ellenőrizze hogy a megadott érdeklődési pontokon az ajtók kinyitásra kerültek-e?

API integráció

A Safefleet lehetővé teszi a már használatban lévő más testreszabott alkalmazások API-val történő integrálását, ezáltal az alkalmazás által küldött adatokat megkapja. Például bizonyos vállalatok ezt a funkciót használják az aktuális pozíció külső alkalmazásra küldésekor.

ÜGYFELEK

A SafeFleet megoldásait használó közmű vállalatok

Kérjen ajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot