localizare, monitorizare gps auto - safefleet

Flottafigyelés és helymeghatározás GPS nyomkövető rendszerrel

Kövesse nyomon gépjárműveit valós időben

A flottakezelés még soha nem volt ilyen egyszerű. A SafeFleet GPS-alapú nyomkövető szolgáltatásával valós időben, online követheti és felügyelheti autóparkját, ellenőrizheti útvonalaikat, megnézheti az üzemanyag-fogyasztásaikat, illetve minden fontos adatot megtudhat a gépjárműveiről.

A gépjárművek GPS-es felügyelete és az autók adataihoz történő valós idejű hozzáférés számos előnnyel jár. Az optimális üzemanyag-fogyasztás beállítása és a becsült szállítási idők ellenőrzése mellett gyors beavatkozást is lehetővé tesz. A GPS-es flottafigyelés csökkentheti járműparkja költségeit, miközben hatékonyságát pedig növeli.

HOGYAN MŰKÖDIK ÉS SEGÍT ÖNNEK A SAFEFLEET PORTAL

Rugalmas GPS-es flottakövetés, járművek térképes megjelenítése a SafeFleet Portal segítségével

A SafeFleet Portalon keresztül valós idejű hozzáférést kaphat bármelyik járműhöz, felhasználóhoz vagy alflottához, az aktuális pozíciók segítségével mindent nyomon követhet a térképen, illetve megnézheti a közelmúltbeli tevékenységeket is.

Pozíciók

Úticélok

Térképek

Forgalom

Műhold

GPS-es nyomkövetés, autófigyelés

A rugalmas GPS megfigyelő rendszer lehetővé teszi, hogy teljes mértékben személyre szabja a szolgáltatásokat. A térképen megjelenített pozíciók 10-20 másodpercenként frissülnek. Fontos, hogy a flottában lévő járművek valós idejű nyomon követése csak járó motor mellett érhető el. A nyomkövetést és helymeghatározást lehetővé tevő GPS megfigyelés elengedhetetlen funkció mind a belföldi, mind pedig a nemzetközi fuvarozó cégek számára, hiszen segítségével valós időben közvetíteni tudják ügyfeleiknek a járműveik helyzetét és érkezési idejét.

Különböző alflották létrehozása

A SafeFleet segítségével a flottájába tartozó járművek GPS-es megfigyelése rendkívül egyszerű. Lehetősége van alflották kialakítására is a sofőr tevékenységi területétől vagy a cég profiljától – például értékesítés, támogatás, értékszállítás – függően.

comunicare dispecerat sofer - SafeConnect

Többféle licencelt térkép

A SafeFleet Portal térképeinek használata lehetővé teszi a teljes flotta helyének meghatározását, nyomon követését és koordinálását, valamint biztosítja, hogy gyorsan és hatékonyan reagálhassanak a járművezetők. A SafeFleet lehetőséget biztosít a házszám pontossággal rendelkező OpenStreetMap, a licencelt Google Térkép, Google Maps Satellite és Google Maps fizikai térképek megtekintését egyaránt. A frissített térképek és a pontos GPS helymeghatározás segítségével mindig megtalálhatja az optimális útvonalakat a maximális hatékonyság érdekében.

Frissülő forgalmi adatok

Az optimalizált útvonalak mellett a jármű nyomkövetési funkciója a Google Maps forgalmi frissítéseit használva segít elkerülni a dugókat és zsúfolt területeket, így minimalizálja az időveszteséget, miközben növeli a szállítási hatékonyságot.

GPS monitorizare si localizare flota autovehicule

Műholdas kommunikáció

Az olyan nem mindennapi helyeken, mint a hegyek, sivatagok, katonai konfliktusos területek, az adatok továbbítása a járműből csak műholdon keresztül lehetséges. A SafeFleet alkalmazása a katonai konfliktusok sújtotta területeken, a világ bármely, még a GSM-lefedettséggel nem rendelkező pontjain is meg tudja találni és képes nyomon követni a járműveket.

A SAFEFLEET PORTAL AUTÓFLOTTA-FIGYELŐ ALKALMAZÁS ELŐNYEI

Minden fontos adatot megnézhet egy helyen

Kövesse nyomon valós időben a flottájával kapcsolatos legfontosabb adatokat, mint például a becsült szállítási időket és a járművek érkezési idejét. A rendszer által automatikusan elkészített ütemtervekkel időt spórolhat meg, miközben egyszerűen és biztonságosan intézheti a flottakezelési folyamatokat.

aplicatie - localizare si monitorizare auto prin GPS

Hasznos funkciók, amik megkönnyítik a flottakezelést

Motor állapota

A motor leállításának vagy beindításának pillanata és az ebben az állapotban eltöltött idő.

Sebesség

Az adott időpontban mért sebesség, illetve a jármű haladási iránya.

Üzemanyag

A tartályban éppen aktuális üzemanyagszint megjelenítése.

Tevékenység

Járó vagy leállított motor mellett eltöltött idő, amely tachográfból vagy a GPS-ből vett adatokból olvasható ki.

Minden egyedi igényre van megoldásunk. Kérjen árajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen személyre szabott ajánlatot!