localizare, monitorizare gps auto - safefleet

GPS flottafigyelés és helymeghatározás

Tudja, hogyan milyen egyszerűen felügyelheti autóparkját és férhet hozzá a legfontosabb adatokhoz?

A járművek GPS-en keresztüli felügyelete és a járművek adataihoz való valós idejű hozzáférés számos előnnyel jár: optimális üzemanyag-fogyasztás és a becsült szállítási idők ellenőrzése, gyors beavatkozás esemény esetén stb. Gyakorlatilag ezek azok a tényezők, amelyek meghatározzák egy flotta tevékenységének sikerességét, és közvetlen hatással vannak a vállalkozás jövedelmezőségére.

HOGYAN MŰKÖDIK ÉS SEGÍT ÖNNEK A SAFEFLEET PORTAL

A SafeFleet Portal segítségével az autóflotta GPS-es nyomon követése még soha nem volt ilyen egyszerű.

A SafeFleet Portalon keresztül valós idejű hozzáférést kaphat bármelyik megfigyelt járműhöz. Így optimalizálhatja útvonalat és csökkentheti járműparkja költségeit.

Pozíciók

Törekvés

Térképek

Forgalom

Műhold

GPS nyomkövetés, autófigyelés

A flottában lévő járművek valós idejű nyomkövetése csak járó motor mellett érhető el. A térképen a pozíciók 10-20 másodpercenként frissülnek. A nyomkövető és helymeghatározó – GPS megfigyelő funkció rendkívül hasznos a belföldi és nemzetközi fuvarozó cégek számára, amellyel közvetíteni tudják az ügyfeleiknek járműveik helyzetét és érkezési idejét.

Alflották létrehozása

A SafeFleet segítségével a flotta járművei GPS-es megfigyelése sokkal egyszerűbb, mert lehetőséget ad alflották kialakítására a sofőr tevékenységi területétől vagy a cég részlegeitől függően (értékesítés, támogatás, értékszállítás).

comunicare dispecerat sofer - SafeConnect

Többféle licencelt térkép

A SafeFleet Portal térképeinek használata lehetővé teszi a teljes flotta helyének meghatározását, nyomon követését és koordinálását, ugyanakkor gyorsabban és hatékonyabban reagálhat mind a járművezetők, mind az ügyfelek igényeire. A SafeFleet lehetőséget biztosít OpenStreet térképek megtekintésére, amelyek házszám pontossággal rendelkeznek, valamint licencelt Google Térképet, Google Maps Satellite és Google Maps fizikai térképeket. A frissített térképek és a pontos GPS helymeghatározás segítségével találhat és ajánlhat optimális útvonalakat a maximális hatékonyság érdekében.

Forgalom frissítések

Az optimalizált útvonalakon túl a jármű nyomkövetése a Google Maps forgalmi frissítéseit használva segít elkerülni a forgalmi dugókat, zsúfolt területeket. Így időveszteség nélkül és a cég tevékenységének befolyásolása nélkül hozhat döntéseket.

GPS monitorizare si localizare flota autovehicule

Műholdas kommunikáció

Az olyan helyeken, mint a hegyek, sivatag, katonai konfliktusos területek, az adatok továbbítása a járműből a helymeghatározásért felelős szerverre nem mobilhálózaton (GSM / GPRS), csak műholdon keresztül lehetséges. A katonai konfliktusok sújtotta területeken működő civil szervezetek (EBESZ, EUMM, EULEX) arra szólítottak fel megoldásunkat, hogy vészhelyzetben a világ bármely pontján, még a GSM-lefedettséggel nem rendelkező területeken is meg tudjuk találni és nyomon követni a járműveket.

A SAFEFLEET PORTAL AUTÓFLOTTA-FIGYELŐ ALKALMAZÁS ELŐNYEI

Tekintsen meg mindent, ami fontos egy helyen

Tekintse meg valós időben a flottája járműveivel kapcsolatos legfontosabb adatokat, hogy a megfelelő időben optimalizálhasson és beavatkozhasson!

aplicatie - localizare si monitorizare auto prin GPS

Motor állapota

A motor leállításának vagy beindításának pillanata és az ebben az állapotban eltöltött idő.

Sebesség

Az adott időpontban mért sebesség, és a jármű haladási iránya.

Üzemanyag

Az üzemanyagszint a tartályban, ha az autóban van megoldás az üzemanyag fogyasztás mérésére.

Tevékenység

Járó vagy leállított motor mellett eltöltött idő, a tachográfból vagy a GPS-ből vett adatok által.

Kérjen ajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot