pachete monitorizare gps flota auto - safefleet

SafeFleet csomagjai, amelyekkel növelheti flottájának hatékonyságát és sikerességét

A SafeFleet teljes körű műholdas navigációs rendszerével azonnali visszajelzéseket kaphat flottája helyzetéről, azok üzemanyag-fogyasztásáról, illetve a legfontosabb paraméterekről. A GPS-felügyeleti funkcióval valós időben, online követheti és felügyelheti autóparkját a nap 24 órájában.

Megoldások bármilyen egyedi flottakezelési igényre

chirie lunara - monitorizare gps safefleet

Havi bérleti díj, kezdeti befektetés nélkül

suport asigurat ehipamente - safefleet

Felszerelés támogatása

AJÁNLÁSOK

CSOMAGJAINK

Érdekli valamelyik SafeFleet csomag?

Keressen minket, munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

safefleet base - pachet safefleet

SafeFleet Base

A legfontosabb GPS nyomkövető funkciók egy csomagban.

Az alapcsomag ezenkívül további flottatevékenységi jelentéseket is tartalmaz.

tracking gps - pachet safefleet base

TOVÁBBI CSOMAGOK

Teljes kontroll a SafeFleet egyedi, komplex csomagjaival

pachet consum combustibil - safefleet romania

Üzemanyag-fogyasztás számítás

A SafeFleet három különböző megoldást nyújt az üzemanyag-fogyasztás mérésére és számítására: a tápegységek közötti teljes távolságon alapuló FMS protokollt, a tartály szintváltozását bemutató digitális szondát, illetve az üzemanyagimportot.

pachet rutare, optimizare traseu - safefleet

Útvonal optimalizálás

Az automatikus útvonaltervezés leegyszerűsíti a műveleteket, pontos szállítási adatokat közöl, és néhány kattintással megkíméli Önt attól, hogy túl sok időt kelljen adminisztratív feladatokra fordítania. Segítségével csökkenthető a menetidő, a szállítási és üzemanyag költsége is.

SafeTacho digitális tachográf

A digitális tachográf kártyával könnyen, gyorsan és biztonságosan hozzáférhet a flottájáról tárolt adatokhoz és jelentésekhez, ezenkívül elemzéseket tölthet le. A járművezetői kártya minden olyan fontos információt tartalmaz, amellyel optimalizálható és növelhető autóflottájának hatékonysága.

aplicatie safepush - safefleet

SafePush

A SafePush flottafigyelő mobilalkalmazás helyettesíti a gombok és érzékelők járműbe történő felszerelését. A sofőr virtuális gombok használatával könnyen megváltoztathat előre meghatározott állapotokat, például az útvonalat, illetve eseményeket, helyzeteket jelölhet meg a térképen.

TARTOZÉKOK

Prémium tartozékok, amelyek gondoskodnak flottájának biztonságáról

Számunkra elsődleges fontosságú a biztonság. Ismerje meg azokat a hasznos és magas szintű SafeFleet tartozékokat, amelyek egyetlen fuvarozó cég repertoárjából sem hiányozhatnak.

imobilizator electronic - aplicatie safefleet

Távoli jármű immobilizálás

senzori temperatura transport - safefleet

Hőmérséklet-érzékelők romlandó vagy termikusan szabályozott szállításhoz

identificare sofer - safefleet romania

A járművezető azonosítási lehetőségei

separare calatorii personale vs business - safefleet

A személyes és az üzleti utazások szétválasztása

sensori de semnalizare la deschiderea usilor - safefleet

Jelző érzékelők ajtók vagy pótkocsik kinyitásakor

buton panica, modul alerta soferi - safefleet

Vezetői figyelmeztető mód

baterie lipo backup date gprs - safefleet romania

LiPo akkumulátor GPRS adatmentéshez

SZAKASZ

Iparági megoldásainkat a biztonság, rugalmasság és a hatékonyság szellemében terveztük meg

Tudjuk, hogy minden üzlet és iparág más, ezért különböző csomagokat állítottunk össze annak érdekében, hogy minden partnerünk megtalálja a számára legideálisabb funkciókkal rendelkező flottakezelési megoldásokat.

Válasszon iparágat, és nézze meg egyedi szolgáltatásainkat!

Mezőgazdaság

A térképen körülhatárolhatja a munkaterületeknek megfelelő mezőgazdasági területeket. Segítünk, hogy a karbantartási és üzemeltetési költségeket is csökkenteni tudja.
Részletek

Áruszállítás

Ellenőrizze, hogy járművei biztonságosan szállítják-e az értékes árukat! A SafeFleet kétirányú kommunikációt biztosít a járművezetővel, a diszpécseri feladatokat és üzeneteket küldhet a sofőrnek.
Részletek

Távközlés

Létre hozhat előre meghatározott útvonalakat, figyelemmel kísérheti, hogy a területi csapatok és a technikus csapatok betartják-e rögzített útvonalaikat.
Részletek

Bankok és biztosítók

Banki járművek esetén a SafeFleet ajtóérintkező-érzékelőkkel és riasztókkal, pánikgombbal gondoskodik a biztonságos szállításról. Járműlopás esetén távolról blokkolhatja járművet.
Részletek

Lízing és autóbérlés

Bármely autó valós időben megtalálható a térképen, illetve megtekintheti a legutóbbi járműtevékenységeket. A SafeFleet alkalmazásában Geofence riasztások is elérhetők.
Részletek

Szállítmányozás és logisztika

A SafeFleet lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás figyelemmel kísérését két pontos módszer segítségével: a digitális szondával, és az FMS-en keresztül kapott adatok kiolvasásával.
Részletek

Építőipar

Nyomon követheti az üzemanyag-fogyasztást, a járművek mozgását és aktivitását. Térképen láthatja a jármű aktuális helyzetét, legutóbbi tevékenységeit, például megállásokat, parkolásokat, megtett utazásokat.
Részletek

Biztonság

A biztonságtechnikai cégek esetében ajtókontakt szenzorokkal és riasztókkal gondoskodunk a szállítás biztonságáról, amelyek azonnal jeleznek az illetéktelen ajtónyitás esetén. A járművek távolról blokkolhatók.
Részletek

Tömegközlekedés

Kétirányú kommunikációt biztosít a járművezetővel, feladatokat, megrendeléseket és üzeneteket küldhet a diszpécser iroda az útvonalak, a szállítási határidők és célállomások módosítása érdekében.
Részletek

Érdekli valamelyik SafeFleet csomag? Kérjen egyedi ajánlatot!

Töltse ki az űrlapot és kérjen pillanatok alatt személyre szabott ajánlatot!

PRÓBAVERZIÓ

Szeretné kipróbálni díjmentesen a SafeFleet megoldását?

Az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi a legfontosabb funkciók kipróbálását a SafeFleet Base megvásárlása előtt. Tekintse meg, hogyan működik a SafeFleet platform virtuális járművekkel.