Bírságok elkerülése

Kerülje el a kellemetlen bírságokat a SafeFleet GPS járműkövető megoldásaival!

A valós idejű vezetési és pihenési adatok leolvasása csökkenti mind a balesetek, mind a bírságok kockázatát, mivel a diszpécser folyamatosan figyelemmel kísérheti a járművezetők tevékenységét. Alkalmazásunkkal sebességkorlátozásokat állíthat be, és értesítést kap, ha azokat átlépik.

A SafeFleet Portal gondoskodik arról, hogy minden, flottájával kapcsolatos határidőről értesítést kapjon, legyen szó matrica, RCA, CASCO, kötelező szerviz vagy olajcsere lejárati dátumokról. Szolgáltatásunkkal figyelemmel kísérheti a flottáit, hogy azok minden szabály betartsanak.

Tachográf adatok letöltése

A digitális tachográf kártya segítségével pillanatok alatt leolvashatja a valós idejű vezetési és pihenési adatokat, gyorsan és biztonságosan hozzáférhet a flottájáról tárolt adatokhoz és jelentésekhez, továbbá elemzéseket tölthet le. Ezzel csökkenthető mind a balesetek, mind a bírságok kockázata. A SafeFleet alkalmazása elengedhetetlen a mai, modern fuvarozó vállalatok számára. Növelje Ön is autóflottájának hatékonyságát!

A dokumentumok lejárata

A SafeFleet alkalmazással nincs többé elfelejtett határidő, flottája mindig naprakész lehet! Néhány kattintással könnyen beállíthatja a lejárati dátumokat matrica, RCA, CASCO, lízing, ITP ellenőrzés, kötelező szerviz, olajcsere vagy gumiabroncs esetén. Ezenkívül lehetőség van egyéni mezők beállítására is, így nyomon követhet más dokumentumokat is, például üzemórát.

OBU One

Szabaduljon meg az előre meghatározott, fix útvonalak esetén felmerülő időpazarlástól! Segítünk optimalizálni flottája időmenedzsmentjét, így többé nem fog kiesni a bevásárlópontokon vagy a vámon eltöltött idő.

Az innovatív ObuOne szolgáltatással rengeteg időt takaríthat meg, mivel automatikusan intézheti útdíjfizetéseit Magyarországon. Az ObuOne egy automatikus magyarországi HU-GO útdíjfizetési megoldás. A jármű akkumulátorához csatlakoztatva egyszerűen felszerelhető ObuOne rendszerrel a HU-GO útdíjhoz kapcsolódó összeg közvetlenül az ügyfél számlájáról kerül levonásra, így a sofőrök az útdíjvásárlás okozta gondok nélkül szállíthatnak Magyarországon.

Gyorshajtási értesítések

Egy fuvarozó vállalat számára rendkívül fontos a költséghatékonyság, a bírságok elkerülése. A SafeFleet teljes körű ellenőrzést biztosít flottája felett, a SafeFleet Portal segítségével sebességkorlátozásokat állíthat be, és automatikus e-mailt, SMS-t vagy alkalmazáson belüli értesítést kap gyorshajtás esetén. Ezáltal mindig tisztában lehet azzal, hogy a járművezetők betartják-e az Ön által beállított sebességhatárt.

Minden egyedi igényre van megoldásunk. Kérjen árajánlatot!

Töltse ki az űrlapot és kérjen pillanatok alatt személyre szabott ajánlatot!