A bírságok elkerülése

Minden járműnek meg kell felelnie a mozgás és az üzemeltetés törvényi feltételeinek. A szabályoktól való eltérések és a flotta helyzetére vonatkozó bizonyítékok hiánya a kapott bírságok miatt megnövekedett kiadásokhoz vezethet

A SafeFleet Portál segítségével tisztában lehet a jogi dokumentációval és a határidőkkel, valamint figyelemmel kísérheti a flottát annak érdekében, hogy minden szabály betartásra kerüljön, függetlenül a jogszabályoktól vagy a belső előírásoktól.

Tachográf adatok letöltése

A valós idejű vezetési és pihenési adatok leolvasása csökkenti mind a balesetek, mind a bírságok kockázatát, mivel a diszpécser azonnali intézkedéssel folyamatosan figyelemmel kísérheti a járművezetők tevékenységét. A SafeFleet a hatákonyság növelését kínálja a fuvarozó vállalatok számára, járműveik és azok vezetőinek jobb szervezése érdekében.

A dokumentumok lejárata

Az alkalmazás ezen funkciójával beállíthatja a lejárati dátumokat matrica, RCA, CASCO, lízing, ITP ellenőrzés, kötelező szerviz, olajcsere vagy gumiabroncs esetén. Egyéni mezőket is beállíthat más nyomon követni kívánt dokumentumokhoz, például üzemóra esetén.

OBU One

Az OBU One egy automatikus HU-GO útdíjfizetési megoldás Magyarországon. Az automatikus fizetés az OBU One járműre történő telepítésével történik, és az OBU One által küldött információk alapján a HU-GO útdíjhoz kapcsolódó összeg közvetlenül az ügyfél számlájáról kerül levonásra. Így a sofőrök az útdíj vásárlás okozta gondok nélkül szállíthatnak Magyarországon.

Gyorshajtási értesítések

A SafeFleet Portal segítségével sebességkorlátozásokat állíthat be, és értesítést kap, ha azok átlépésre kerülnek. Ezáltal mindig tisztában lehet azzal, hogy járművezetői betartják-e az Ön által beállított sebességhatárt.

Kérjen ajánlatot!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot