SafeFleet Alapcsomag

Az alapcsomag lefedi a flotta alapvető szükségleteit, hatékony eszköz a flotta tevékenységének optimalizálására. A SafeFleet platform által gyűjtött adatok elemzésével költség és időmegtakarítást érhet el.

Néhány a SafeFleet legnagyobb partnerei közül

Ravitex
Dumagas
E-on
Raiffeisen Bank
Telekom
APIA
Farmexpert
FM Logistic

Prémium előnyök

  • Korlátlan számú felhasználó és jármű
  • Flotta és részflották felosztása
  • Díjmentes hozzáférés az Open Street Maps-hez
  • Online értesítések, e-mailben és SMS-ben az események kapcsán
  • Letölthető jelentések többféle formátumban

Hozzáférés alapvető funkciókhoz a flottája hatékonyságáért

Láthatóság

Jármű és járművezető megfigyelése sosem volt ennyire egyszerű

Aktuális Pozíciók

Megtekintheti a jármű aktuális pozícióját a térképen, az aktuális tevékenységet és a jármű helyzetét egy adott időpontban az érdeklődési ponthoz vagy a meghatározott címhez képest.

POI és Geofence

Hozzon létre érdeklődési helyszíneket és régiókat a térképen, kapjon értesítést minden alkalommal, amikor egy jármű belép vagy kilép a meghatározott területről. Kövesse figyelemmel a járművek kijelölt érdeklődési pontokon tett látogatásait.

Események

Kövesse a járművek durva fékezéseit és erőteljes gyorsításait, az üresjáratokat, a gyorshajtásokat, és a járművek kijelölt területeken való be és kilépéseit.

Hatékonyság

Takarítson meg időt és optimalizálja flottája karbantartási műveleteit néhány kattintással

Elektronikus menetlevél

Töltse le a SafeFleet platform által automatikusan létrehozott menetlevelet, és takarítsa meg a kézi felvitellel eltöltött időt.

Lejárati dátumok

Állítsa be az alkalmazásban, hogy mely dokumentumokról és ellenőrzésekről szeretne értesítést kapni: kötelező és választható gépjármű biztosítás, matricák, műszaki ellenőrzések határideje, kötelező szervizek időpontja stb. A mezőket tevékenységéhez illően állíthatja.

Automatikus útdíj fizetés Magyarországon

Nagyon hasznos és hatékony megoldás a nemzetközi fuvarozók számára! Lehetősége nyílik hogy a platformon nyomon kövesse a Magyar útdíj fizetésre regisztrált járműveket.

Elemzés

Elérhet összetett adatokat és hasznos információkat, hogy flottájával kapcsolatban mindig a legmegfelelőbb döntéseket tudja hozni.

Utazások és megtett távolságok

Elemezze, hol jártak a járművei, és mikor, mennyi ideig tartott a megfigyelt utazás, mennyi időt töltöttek üresjáratban működő és kikapcsolt motorral. Nézze meg a flottája összesített adatait gyorsan és egyszerűen.

Sebességprofil és üresjárat

A járművezetői viselkedéssel kapcsolatos problémákat sokkal könnyebb ellenőrzés alatt tartani a vezető grafikus sebességprofiljának és a flotta üresjárati beszámolójának használatával.

Flotta tevékenység

A flotta tevékenységét több szempontból elemezhetjük pl.: földrajzi szempontok alapján, költségközpontokat tekintetében, munkarendi szempontból, az év adott hónapját nézve, amikor a tevékenység zajlott stb.

"Miután átfogóan elemeztem a piac kínálta GPS járműkövetési megoldásokat, a SafeFleet mellett döntöttünk, mivel cégünk igényeinek a SafeFleet szolgáltatásai a legmegfelelőbbek. Azóta a SafeFleet rendszert a teljes flottánkra kiterjedően telepítettük."

Emil Vladu

Forgalmi vezető, Dumagas Transport SA

Szeretne többet megtudni a SafeFleet alapcsomagjáról? Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot

Kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot

Szeretné megnézni a SafeFleet platformot?

Próbálja ki az ingyenes próbaverziót

Az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi a legfontosabb funkciók kipróbálását a SafeFleet Base megvásárlása előtt. Tekintse meg, hogyan működik a SafeFleet platform virtuális járművekkel.

Privacy Preference Center

Functionale

Cookie-uri de sesiune

Marketing

SnapABugChatWindow

Analytics

_ga, _gat, _gid, _hjIncludedInSample

Other

Ofertă 35% Tacho Download