Építőipar

Hogyan kezeli az egyszerre több építési területen dolgozó gépparkot? Sikeresen felügyeli az üzemanyag fogyasztást? A járművezetők és a gépkezelők betartják e az alapszabályokat?

Az építkezéseken a flotta járművei és munkagépei komplex műveletekben vesznek részt az építési terület megnyitásában, gondozásában, műveletek végrehajtásában vagy a lezárásában. A működési költségek nyomon követése és a gépek nyomon követése gyakorta nehéz feladat, különösen akkor, ha több építési terülten használják őket.

Az üzemanyagköltségek nehezen követhetőek, ha nem tudja pontosan az úton töltött órák számát, és ha nincsen tisztában az építkezésen üzemben lévő motorral töltött munkaidővel. Abban az esetben ha nincsenek nyomkövetési intézkedések, az üzemanyag lopások és az üresjárati idők az építési területen meghatározzák az Ön által kezelt flotta indokolatlan költségeit.

Ha nincs világos kép a flotta állapotáról, sokkal nehezebb ellenőrizni, hogy a járműveket és munkagépeket az engedéllyel rendelkező járművezetők és gépkezelők használják-e a terveknek megfelelően. Ez nem csak költségnövekedést, de a hatékonyság csökkenését is eredményezheti.

Hogyan tud a SafeFleet segíteni a flotta kezelésében?

Az üzemanyag fogyasztás mérése

Egy építőipari vállalkozás működtetése magas költségekkel járhat többet között az üzemanyag fogyasztás miatt, ez javarészt a járművek és munkagépek mozgatásából, és az építési területen járó motorral végzett statikus munkákból tevődik össze. Esetenként növelhetik a költségeket a magánjellegű utazások és az üzemanyaglopások.

A SafeFleet használatával figyelemmel kísérheti az üzemanyag fogyasztást, az esetleges üzemanyag lopásokat, és a nem engedélyezett utazásokat, digitális szondák használatával vagy az FMS-en keresztül kapott adatok olvasásával abban az esetben ahol az eszköz telepítése lehetséges.

monitorizare flota auto control costuri combustibil
monitorizare vehicule si utilaje constructii

Járművek és munkagépek felügyelete

Az eszközök és a SafeFleet alkalmazás segítségével sokkal könnyebb lesz nyomon követni a járművek mozgását és tevékenységét. Láthatja a járművek aktuális pozícióját a térképen, a jármű legutóbbi tevékenységeit pl.: leállásokat, parkolásokat, és a megtett útvonalakat.

A munkagépek ellenőrzése az építkezéseken

A Geokerítés funkció segítségével a SafeFleet lehetővé teszi az építési terület körülhatárolását a térképen és az ezzel kapcsolatos értesítéseket melyek jelzik a munkagépek be és kilépését. Az építési területeken végzett tevékenység is nyomon követhető pl.: a billenőplatós járművekbe épített szenzor által amely figyeli a felrakodások és kirakodások számát. Az iButton gomb használatával könnyebb lesz azonosítani a járművezetőt aki bizonyos típusú gépet vagy járművet használhat.

monitorizare utilaje pe santier

Az építőipai vállalatok a SafeFleet megoldásait használják

Alpha Construct Sistems logo      Cona logo      Delta acm logo      Drumuri Bihor logo      Sea Protect Group logo      Technic Asist     Trameco logo

Kérjen ajánlatot!

Ofertă 35% Tacho Download