Biztonságtechnika

Sikeresen csökkenti a közbelépési időt?
Hogyan biztosítja a saját járművek biztonságát?
Járművei könnyen kezelhetőek, ha úton vannak?

A biztonsági cégek számára rendkívül fontos a megadott hely gyors elérése ahonnan a riasztás érkezett. A gyorsaság, amellyel reagál az ügyfelek igényeire tükrözi az Ön kapacitását, fontos hogy a lehető leggyorsabban nyújtson védelmet és biztonságot azoknak akik a szolgáltatásait igénybe veszik. Ha értékes áruk szállítására szakosodott biztonsági céget irányít, akkor a gépjárművek biztonsági rendszerének hiánya sokkal nehezebbé teszi a beavatkozást lopás esetén. Ha biztonsági rendszerek telepítésére és üzemeltetésére szakosodott cégről beszélünk, akkor több tevékenységet kell egyszerre felügyelni, például rendszerek telepítése, karbantartása, szaktanácsadás stb. Ha nem alkalmaznak felügyeleti megoldást, jóval nehezebb ellenőrizni az alkalmazottak tevékenységét és a velük járó költségeket.

Hogyan tud a SafeFleet a flottafelügyeletben segíteni?

Értékes áru szállításának biztonsága

Értékes áruk szállítására szakosodott biztonságtechnikai cégek esetében a SafeFleet biztosítja a szállítás biztonságát ajtókontakt szenzorokkal és riasztásokkal, melyek jeleznek azonnal illetéktelen ajtónyitás estén.

Vészhelyzet esetén a járművezető használhatja a pánikgombot. Ez az eszköz a járművezető közvetlen közelében van elhelyezve, melynek aktiválásával riasztást küld a diszpécseri irodának. A diszpécseri iroda szöveges üzenetben, e-mailben vagy online kapja meg a riasztást, ennek köszönhetően azonnal beavatkozhatnak az incidens helyszínén.

A SafeFleet teljes körű ellenőrzést biztosít az értékes áruszállítás felett, járművét távolról blokkolhatja, ha lopás gyanúja merül fel. Az alkalmazás segítségével aktiválhatja vagy kikapcsolhatja a blokkolást az adott járművön.

monitorizare flota notificari alerte dispecerat

A FLOTTA HASZNÁLATÁVAL FOGLALKOZÓ OSZTÁLYOK IRÁNYÍTÁSA

monitorizare subflote vehicule

 

Alcsoportok szerinti kategorizálás

A SafeFleet használatával a járművek nyomok követése sokkal egyszerűbbé válik, mivel az alkalmazás lehetőséget nyújt alcsoportok létrehozására ahol a járművezetők munkaterületük szerint csoportosíthatóak, avagy a vállalat szervezeti egységeinek megfelelően sorolhatók alcsoportokba pl.: értékesítés, támogatás, értékes áruszállítás stb.

 

Egyedülálló vezetői azonosság ellenőrzés

A SafeFleet segít megállapítani, hogy mely járművezetők rendelkeznek jogosultsággal bizonyos járművek vezetésére. Az iButton gomb használatával azonosíthatja a járművezetőket minden egyes használat alkalmával. Ezt a funkciót sok cég sikeresen használja az értékes árukat szállító járművek esetében, de akkor is, ha ugyanazt a járművet több járművezető is használhatja.

monitorizare flote identificare si autorizare soferi
profile de risc asociate soferilor

Járművezetőkhöz kapcsolódó kockázati profilok

A SafeFleet segítségével meghatározhatja az egyes járművezetők profilját a vezetési stílus figyelemmel kísérésére használt funkció által. A rendszer rögzíti a vezetés ideje alatt bekövetkező eseményeket pl.: hirtelen kanyarodások, durva fékezések, ütközések, sebességkorlátok túllépése, indokolatlan üresjáratok.

Magáncélú utazások

A munkaidőn kívüli vagy a meghatározott területen kívül eső utazások a SafeFleet funkciók segítségével azonosíthatóak. A magánjellegű és az üzleti célú utazások elkülönítése könnyen megoldható mivel közvetlenül az alkalmazásban beállíthatja a munkatervet, vagy rábízhatja a járművezetőkre az utazás típusának beállítását.

monitorizare flota determinare tip calatorie privat sau in interes de serviciu
SafeChat comunicarea dispecerat-soferi

Kétirányú kommunikáció

A SafeChat kétirányú kommunikációt biztosít a járművezetőkkel, emellett feladatokat delegálhat vele az elektronikus biztonsági rendszerekért felelős karbantartó részlegnek.

Jármű elektronikus menetlevél

A SafeFleet Portál alkalmazás által automatikusan létrehozott jelentésnek köszönhetően nem kell többé aggódnia a járművek menetlevelei miatt. A jármű tevékenységét tükrözve az alkalmazás automatikusan hozza létre, mely összhangban van a törvényi előírások alkalmazásával kapcsolatos 571/2013-as számú módszertani normákkal az adóügyi kódexből.

monitorizare flota foi de parcurs automate
monitorizare flota auto control costuri combustibil

Üzemanyaggal kapcsolatos költségek ellenőrzése

A SafeFleet lehetővé teszi az üzemanyag fogyasztás 4 módszerrel történő figyelemmel kísérését: digitális szondával, az adatok FMS-en keresztül történő olvasásával, tankolásokon alapuló fogyasztás és a jármű műszaki adatai általi fogyasztás becsléssel. A többi alkalmazásfunkcióval összekapcsolva meg tudja határozni a magánjellegű utazások és az üzleti célú utazások üzemanyag fogyasztását, de akár az esetleges üzemanyag lopásokat is.

A cégek a biztonságtechnika területén a SafeFleet megoldásait használják

CashNet logo      Citone logo      EUMM logo
Eulex logo      Protguard logo      Quartz logo

Kérjen ajánlatot!

Ofertă 35% Tacho Download