SafeChat

A SafeChat olyan mobil alkalmazás, amely kétirányú kommunikációt biztosít a diszpécser és a flotta járművezetői között.

Egyszerű kommunikáció a diszpécser és a járművezető vagy a járművezetők között

Vannak esetek, amikor a járművezetőnek különböző információkat kell továbbítani a diszpécsernek, változásokat vagy problémákat amelyek útközben adódhatnak. Ehhez a SafeChat kétirányú kommunikációt biztosít a járművezető és a diszpécser között valamint a járművezetők egymásnak is küldhetnek információt az alkalmazás segítségével.

monitorizare flota auto comunicare soferi-dispecerat
Integrare cu aplicatii de navigatie/GPS

Integrált GPS / Navigációs alkalmazások

A diszpécser küldhet helyszín meghatározást a járművezetőnek a hozzá tartozó GPS koordinátákkal. A SafeChat megnyitja a koordinátákat bármilyen okostelefonon elérhető navigációs alkalmazással, ennek segítségével a járművezető meghatározhatja a pontos úti célt.

Dokumentumok beolvasása

Ezzel a funkcióval a járművezetők képesek a dokumentumokat a mobiltelefonjukkal beolvasni és továbbítani, valamint képesek a diszpécser által kért fényképeket feltölteni melyek a szállítási folyamatokat segítik és javítják.

scanare documentelor prin aplicatia mobila
SafeChat comunicare dispecerat-soferi

Tömeges üzenetküldés minden járművezetőnek – Hamarosan jön

A SafeChat alkalmazás lehetővé teszi egy olyan csevegőszobának a használatát, ahol a diszpécserek és a járművezetők mindenki számára elérhető információkat oszthatnak meg.

Hatékony munkaerő gazdálkodás – Hamarosan jön

A navigációs menüben lehetőség van feladatok és úticélok kiküldésére a járművezetőknek, illetve a diszpécser könnyedén nyomon tudja követni a járművek és járművezetők helyzetét, a rendelkezésre álló autókhoz hozzárendelhet berakodást. A járművezető reagálhat, hogy elfogadja vagy elutasítja az adott feladatot.

Gestionare forta de munca flota auto

Kérjen ajánlatot:

Ofertă 35% Tacho Download