Mezőgazdaság

Járművezetői kijelölt területeken dolgoznak? Sikeresen optimalizálja az üzemanyag fogyasztást?

Az Ön feladata, hogy összehangolja a járművezetők tevékenységét és biztosítsa, hogy a kijelölt területen végezzék a munkát ügyelve arra a tényre, hogy az adott területnek nincsenek meghatározott fizikai korlátai. A járművezetők akaratlanul túlléphetik a munkaterület határát, esetenként inkorrektül használhatják a járműveket, hogy más földtulajdonos földjén dolgozzanak fogyasztva az üzemanyagot viseletesebbé téve a járművet. Az ön felelőssége ellenőrizni és szabályozni a karbantartási és működési költségeket, amelyeket a nehéz munkát végző gépjárművek munkája és üzemanyag fogyasztása eredményez.

Hogyan segíthet a SafeFleet flottájának kezelésében?

Érdekelt régiók

Ennek a flottakezelési megoldásnak köszönhetően létrehozhatja a térképen a megmunkálandó mezőgazdasági területeket, hogy Ön és a diszpécser iroda könnyen felügyelhesse a munkafolyamatot.

monitorizare flota auto harta regiuni agricole de lucru
monitorizare flota auto alerte geofence

Geokerítés figyelmeztetések

A SafeFleet Portál megfigyelő alkalmazása segítségével, GPS által előre meghatározott terület átlépése egy előre megadott telefonszámra figyelmeztető jelzést továbbít. Ezáltal megszüntetheti a kijelölt munkaterületen kívüli munkavégzést és a felesleges üzemanyag fogyasztást.

Üzemanyag fogyasztás

A SafeFleet Portál alkalmazás által létrehozott aktivitási jelentések fontosak a vezetői döntések támogatásához a tevékenység és a költségek hatékonyabbá tétele érdekében. A részletes jelentések különböző információkat tartalmaznak a járművezetők által megtett utazásokról, például az üzemanyag fogyasztásról adott időszakban. Kétféle módszerrel lehet ellenőrizni az egyes járművek üzemanyag fogyasztását:

  • digitális szondával;
  • az adatok FMS-en keresztüli olvasásával.

Ezek közül a legszélesebb körben alkalmazott módszer a digitális szonda, míg az FMS-en keresztüli mérés a járművek műszaki jellemzőitől függ.

monitorizare flota auto control costuri combustibil

A SafeFleet lehetővé teszi a fogyasztás pontos mérését, a SafeFleet Portálba integrált üzemanyag fogyasztás figyelemmel kísérése alkalmazott módszer. A SafeFleet segíti Önt az üzemanyag fogyasztás figyelemmel kísérésében az üzemanyagtartály záró fedelébe telepített szenzor által. Ezzel az érzékelővel könnyen ellenőrizheti az üzemanyag tartályba történő tankolásokat, és azonosítani tudja az esetleges üzemanyaglopásokat. Ezek az adatok rendkívül fontosak a flotta kezelése szempontjából, figyelembe véve, hogy a legnagyobb költségek az üzemanyag fogyasztásból származnak.

monitorizare flota auto expirare documente si revizii tehnice

A dokumentumok és a műszaki ellenőrzések lejárati ideje

A járművek megfelelő karbantartásának biztosításával elkerülheti az idő előtti elhasználódást és az esetleges büntetések kockázatát. A SafeFleet segítségével megadhatja az összes követendő dokumentum lejárati dátumát. Az alkalmazás értesítései emlékeztetnek, és meghatározzák minden egyes jármű esetében azt a dátumot, amikor gépjármű felelősségbiztosítást, kötelező biztosítást, lízinget, vagy az esedékes műszaki ellenőrzést kell fizetni.

Integráció API-vel

A SafeFleet lehetővé teszi a személyre szabott alkalmazások API általi integrációját melyek arra szolgálnak hogy megosszák az aktuális pozíciókat bizonyos eszközökre vagy meghatározott felületekre amelyeket Ön használ.

integrare Safefleet cu aplicatii personalizate

A vállalatok a mezőgazdasági iparágban a SafeFleet megoldásait használják

Agrocomert Holding logo Apia logo Banat Agri Group logo Emiliana logoAgricost logo

Kérjen ajánlatot!

Ofertă 35% Tacho Download