Közművek

Szeretné ellenőrizni, hogy az előre meghatározott útvonalak teljesülnek-e?
Hogyan történik a diszpécser és a járművezető közötti kommunikáció?
Milyen módszereket használ az üzemanyag fogyasztás csökkentésére?

A flottamenedzsment hatékonyságát az tükrözi, hogy mennyire gyorsan tudják lereagálni és megoldani a felmerülő problémákat menet közben, függetlenül attól a területtől amelyben a közüzemi vállalat tevékenykedik: hulladék eltávolítás, hókotrás, tömegközlekedés stb.
A járművezetők és a diszpécser iroda közötti kommunikáció, a feladatok és a járművek elosztása, üzemanyag fogyasztás és útvonal ellenőrzés csak néhány olyan szempont amit fontos figyelemmel követni, ha sikeresen szeretné végezni a tevékenységet.

Hogyan tud a SafeFleet segíteni a flottakezelésben?

JÁRMŰVEZETŐK MEGFIGYELÉSE

Kétirányú kommunikáció a sofőrrel

 

A SafeFleet kétirányú kommunikációt biztosít a járművezetővel a SafeChat alkalmazásnak köszönhetően. Ily módon feladatokat és üzeneteket küldhet a diszpécser iroda részéről az útvonalak és az uticél módosításaival kapcsolatban. A járművezető az okostelefonra telepített alkalmazás által közvetlenül tud válaszolni a diszpécser iroda üzeneteire.

SafeChat comunicarea dispecerat-soferi
monitorizare flota auto comportament soferi

Járművezetői viselkedés megfigyelés

 

Az üzemanyag fogyasztást erősen befolyásolja a járművezetők magatartása. A SafeFleet Portál segítségével nyomon követheti, hogy a járművezetők agresszív vezetési stílussal rendelkeznek-e, és olyan intézkedéseket tehet, amelyek az üzemanyagköltségek csökkenését eredményezi. A SafeFleet alkalmazás segítségével követheti a durva kanyarodásokat, erős fékezéseket, ütközéseket, gyorshajtást és az üresjáratokat.

Magáncélú utazások

 

A magánjellegű és az üzleti célú utazások elkülönítésének elmulasztásából jelentős költségek adódnak az üzemagyag fogyasztás terén. A SafeFleet segítségével beállíthatja a munkabeosztásokat közvetlenül az alkalmazásban, vagy megadhatja a lehetőséget a járművezetőknek, hogy saját maguk jelöljék meg a magáncélú utazásokat és a munkával kapcsolatos tevékenységet. A Geokerítés funkció lehetővé teszi a további ellenőrzést mellyel figyelemmel kísérheti azt a területet ahol a járművezetők utaznak.

monitorizare flota determinare tip calatorie privat sau in interes de serviciu
iButton autentificare soferi flota auto

 

A járművezetők hitelesítése

 

Az iButton gomb használatával a SafeFleet segít megállapítani, hogy mely járművezetők jogosultak bizonyos járművek vagy munkagépek használatára. Az iButton gomb minden egyes használatbavételkor azonosítja a járművezetőt. Ez a funkció rendkívül hasznos tud lenni, ha ugyanazt a járművet vagy gépet több járművezető is használhatja.

A JÁRMŰVEK FELÜGYELETE

Az üzemanyag fogyasztás ellenőrzése

 

A tartályokból való esetleges üzemanyag lopás a nem számolt költségek forrása lehet, mely kimozdítja a megtervezett költségvetés egyensúlyát. A SafeFleet lehetővé teszi az üzemanyag fogyasztás figyelemmel kísérését azáltal, hogy az alkalmazásba különböző megfigyelési módszerek vannak integrálva: Üzemanyagszint érzékelőkkel, az adatok FMS-en keresztüli kiolvasásával, vagy a motor üzemidejének rögzítése révén.

monitorizare flota auto control costuri combustibil
monitorizare subflote vehicule

Alcsoportok szerinti osztályozás

A SafeFleet segítségével nagyszámú jármű nyomon követése sokkal könnyebbé válik. Az alkalmazás lehetőséget biztosít a járművek részletes megfigyelésére és a vállalat szervezeti egységei szerinti alcsoportok létrehozására.

Az útvonalak meghatározása és nyomon követése

A SafeFleet Portál segítségével előre meghatározott útvonalakat hozhat létre, amelyeket Geofence funkcióként is használhat a fontosabb régiókban. A Pályaegyeztetés jelentés teljes képet mutat a jármű által megtett útról. A POI látogatások egy SafeFleet által készített tevékenységi jelentés, ami azt mutatja meg hogy a szükséges látogatások a megadott érdeklődési pontokkal megegyeznek-e? Ez a jelentés megmutatja a megállás időpontját és időtartamát az érdeklődési pontokon.

SafeFleet Portal stabilire si monitorizare trasee
SafeFleet Portal alerte Geofence

Geofence figyelmeztetések

A Geofence funkció hasznos a közüzemi vállalatok számára, beállíthat használati területet, szomszédos régiót vagy egy útszakaszt. Ha egyszer egy terület meghatározásra került, onnantól minden engedélyezett jármű ki és belépéséről szöveges üzenetben kap értesítést. A Geofence segíti Önt abban, hogy figyelemmel kísérje a járművek tevékenységét egy bizonyos területen, e tekintetben a ROI jelentés tájékoztatást ad a vezetési időkről, a megtett távolságokról, a parkolási időkről, az eseményekről és utakról melyek a érdeklődési területen belül történnek.

Ajtóérzékelők

A SafeFleet biztosítja a járművezetők tevékenységének ellenőrzését a flotta járműveinek ajtóira szerelt érzékelőkön keresztül is. A SafeFleet lehetővé teszi, hogy ellenőrizze hogy a megadott érdeklődési pontokon az ajtók kinyitásra kerültek-e?

SafeFleet monitorizare activitate soferi prin senzori atasati usilor vehiculelor flote
SafeFleet Portal integrarea API cu alte aplicatii custom

 

API integráció

 

A Safefleet lehetővé teszi a már használatban lévő más testreszabott alkalmazások API-val történő integrálását, ezáltal az alkalmazás által küldött adatokat megkapja. Például bizonyos vállalatok ezt a funkciót használják az aktuális pozíció külső alkalmazásra küldésekor.

A közmű vállalatok a SafeFleet megoldásait használják.

ApaNova logo      Aquatim logo       Compania APA Brasov logo      Enel logo

Eon logo       Retim logo      TransUrban logo

Kérjen ajánlatot!

Ofertă 35% Tacho Download