Járművezetői viselkedés

A SafeFleet Portál jelentésében minden egyes járművezető számos tényező alapján kap pontszámot: hirtelen gyorsulás, durva fékezés, incidensek, gyorshajtás, üresjárati motorjáratás. Ez a pontszám alapjául szolgál, hogy megfelelő lépéseket tegyenek a járművezetői viselkedés javítása és a hatékonyabb üzemanyag fogyasztás érdekében.

Üresjárati motorjáratás

A teljes üzemanyag fogyasztás akár 20%-át is kiteheti a motor üresjárati fogyasztása. Ez a funkció lehetővé teszi az üresjáratban töltött idő mérését járó motor mellett. Az alkalmazás segítségével beállíthat egy üresjárati időintervallumot melyet ha meghalad adott jármű a rendszer értesítést küld az esetről. A jelentés által kapott információk segítségével azonosítani tudja a szükségtelen üzemanyag fogyasztást, és javítani tud a járművezetői viselkedésen.

Monitorizare comportament soferi - stationare cu motorul pornit
Monitorizare comportament soferi - depasire viteza legala

Gyorshajtás

Ezzel a megoldással kétféle módon kaphat sebességgel kapcsolatos információkat. A járműre általános sebességküszöböt állíthat be, tekintet nélkül az útszakaszra, vagy az adott útszakaszon állíthat be meghatározott küszöbértéket. Az alkalmazás minden egyes szegmensre megszabja a sebességhatárokat, és megjeleníti a sebességtúllépéseket a megadott beállításoknak megfelelően. A jelentés által kapott információk hasznosak a közlekedésbiztonságot veszélyeztető járművezetői viselkedés javítására, az esetleges gyorshajtásból adódó bírságok elkerülésére és a hatékonyabb üzemanyag fogyasztás elérése tekintetében.

Hirtelen gyorsulás vagy fékezés

A fékre vagy gázpedálra alkalmazott normál érték feletti erőkifejtés következtében bekövetkező néhány másodpercen belüli sebességváltozások alapján kerülnek kiszámításra. A rögzített adatok használatával megtudhatja például, hogy a vezető elkerülte-e az ütközést, vagy ok nélkül hirtelen gyorsított fel. Ezek az adatok figyelmeztetik Önt az üzemanyag pazarlásra, a balesetek fokozott kockázatára, a jármű fokozott elhasználódására és a nem környezet tudatos vezetési stílusra.

Monitorizare comportament soferi - accelerare si franare brusca
Monitorizare comportament soferi - notificare impact

Ütközés

Ez a funkció segíti Önt a balesetek nyomon követésében a flotta járműveivel és az eset részvevőivel kapcsolatban. A jelentés által kapott információk felhasználásával meghatározhatja a járművezetői viselkedés tendenciáit, valamint az online, e-mailben és SMS-ben kapott értesítések segítségével gyors lépéseket tehet az incidensek számának és súlyosságának csökkentése érdekében. A fekete doboz funkció az ütközés előtti 30 másodpercet rögzíti, mely segítségével a flottakezelő tovább elemezheti az esetet.

Kérjen ajánlatot!

Privacy Preference Center

Functionale

Cookie-uri de sesiune

Marketing

SnapABugChatWindow

Analytics

_ga, _gat, _gid, _hjIncludedInSample

Other

Ofertă 35% Tacho Download