Disztribúció

Járművei biztonságosan szállítják az értékes árukat? Mennyire működik jól a járművezető és a diszpécser közötti kommunikáció? Hatékony módszereket alkalmaz az üzemanyag fogyasztás csökkentésére?

Disztribúciós flottakezelőként, nyomon kell követnie azokat a különböző tényezőket, amelyek befolyásolhatják a szállítási időt, a szolgáltatás minőségét és a szállítás költségeit. A cég tevékenysége során figyelemmel kell kísérnie a flotta járműveit, a szállított árukat és a járművezetőket a szállítmányozás teljes szakaszán.
A szállítmányok és a saját járművek egyértelmű kezelésének hiányában a szállítási határidők gyakran kitolódnak. Ha nincsenek igazoló dokumentumok az áruszállítás részleteiről, vagy nem tudják biztosítani a szállítmány biztonságát, abban az esetben nehezen kezelhető az ügyfelek panasza. A flotta ellenőrzésének hiánya irányítási problémákat és magas működési költséget okoz.

Hogyan tud a SafeFleet segíteni flottája irányításában?

FLOTTA MENEDZSMENT

 

Kétirányú kommunikáció a járművezetővel

A SafeFleet kétirányú kommunikációt biztosít a járművezetővel a SafeChat alkalmazáson keresztül, melynek segítségével a diszpécseri iroda feladatokat és üzeneteket küldhet a sofőrnek, és ezekre a sofőr közvetlenül válaszolhat az okostelefonra telepített alkalmazáson keresztül.

SafeChat comunicare dispecerat-soferi
monitorizare flota auto rutare trasee

Útvonaltervezés

A SafeFleet segítségével előre meghatározott útvonalakat állíthat be, vagy útvonaltervet hozhat létre, mely esetében az alkalmazás kiszámolja a legrövidebb útvonalat az úti cél eléréséhez.

A jármű és a forgalom nyomon követése

A GPS rendszerekkel együttműködve a SafeFleet Portál gyorsan frissíti a járművezető pozícióját. Továbbá lehetősége van az előre beállított útvonal forgalmának ellenőrzésére, szükség esetén alternatív útvonalra tudja irányítani a járművet.

 

Gépjármű menetlevelek

A SafeFleet alkalmazás által automatikusan generált gépjármű menetlevél minden pontjában megfelel az adóügyi kódex 571/2013 pontjában rögzített módszertani előírásoknak. A jelentésnek köszönhetően többé nem kell aggódnia a hiányosan vagy hibásan kitöltött menetlevelek miatt.

monitorizare flota auto foi de parcurs

AZ ÁRUK BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁSA

monitorizare flote identificare si autorizare soferi

 

Egyedi sofőrazonosítás

Ha több gépkocsivezető használja ugyanazokat a járműveket, akkor rendkívül fontos azonosítani őket, hogy a nyomon követés megfelelő legyen. Ez az iButton gomb segítségével egyszerűen megoldható.

A lopások elkerülése

Függetlenül attól, hogy a szállítás értéke mekkora, az áruk eltulajdonítása egy sor problémát okoz a vállalat számára. A SafeFleet biztosítja a szállítás biztonságát a raktérajtó érintkező érzékelőin és a riasztások által. A rendszer riaszt azonnal ha jogosulatlan ajtónyitás történik. Esetleges lopás esetén a SafeFleet Portál alkalmazás segítségével gyorsan megtalálhatja és távolról blokkolhatja a járművet, hogy teljes mértékben felügyelhesse a szállított árut.

monitorizare flota auto siguranta transporturi eliminare furturi
asigurare conditii optime de transport

 

Az optimális szállítási feltételek biztosítása

Ha romlandó áruk vagy élő állatok szállításával foglalkozik, a SafeFleet által rendelkezésére bocsátott hőmérsékletérzékelők biztosítják, hogy a szállítás megfelelő körülmények között történjen.

KÖLTSÉGELLENŐRZÉS

 

Üzemanyag fogyasztás megfigyelése

A SafeFleet használatával megfigyelheti egyes járművek üzemanyag fogyasztását, ezt 4 különböző módszerrel teheti meg: Digitális szondák segítségével, az FMS-en keresztüli adatok kiolvasásával, tankolásokon alapuló módszerrel, és járműadatok általi fogyasztásbecslés segítségével.

monitorizare flota auto control costuri combustibil
monitorizare comportament soferi auto

 

Járművezetői magatartás

A járművezetők vezetési stílusa erősen befolyásolja az üzemanyag fogyasztást. A SafeFleet Portálon keresztül ellenőrizheti, hogy adott sofőr agresszív vezetési stílussal rendelkezik-e, ezáltal olyan intézkedéseket tehet amelyek közvetett módon csökkentik az üzemanyag költségeket, és csökkentik a gyorshajtásból adódó büntetések kockázatát.

 

Magáncélú utazások

A SafeFleet lehetőséget kínál arra, hogy a Geofence (Geokerítés) funkció alkalmazásával megkülönböztethetőek legyenek az üzleti jellegű és a magáncélú utazások. Ezenfelül, beállíthatja a munkarendet közvetlenül az alkalmazásban, vagy lehetőséget adhat a járművezetőknek, hogy saját maguk jelöljék meg a munkával töltött utazás kezdetét és végét, és a magánjellegű utazásokat.

monitorizare flota auto raport detalii activitati zilnice

A cégek a disztribúció területén a SafeFleet megoldásait alkalmazzák

 

A SafeFleet rendszer használata mérhető eredményeket nyújt a szállítmányozási vállalatok számára. Az ügyfelekkel való üzleti kapcsolat jelentősen javul a szállítási folyamat normalizálódásának és kiszámíthatóságának köszönhetően.

Amióta ügyfeleink elkezdték használni a SafeFleet-et, felfigyeltek rá, hogy akár 50%-al is képesek növelni a szállítás volumenét annak köszönhetően, hogy maximálisan optimalizálták az útvonalakat, ezáltal minimálisra csökkent a feleslegesen megtett kilométerek száma.

BlackSea logo      FarmExpert logo      Fildas Group logo      Fox logo
PharmaFarm logo      Rio Bucovina logo      tgie

Kérjen ajánlatot!

Ofertă 35% Tacho Download