Komplett SafeFleet csomagok a flottájának

A SafeFleet segítségével a legkorszerűbb telematikai és GPS nyomkövető eszközökkel szerelheti fel flottáját. Nézzen körül járműveinek mire lenne leginkább szüksége.

Induljon a körültekintés
 • GPS Eszköz melyet a csomagok tartalmaznak
 • Díjmentes roaming kiegészítők
 • Hosszútávú garancia az eszközök számára

Fedezze fel hogy a SafeFleet Csomagok mit tehetnek a járműveiért

 • SafeFleet Alapcsomag

  SafeFleet Alapcsomag

  Tartalmazza az alap funkciókat, például a flottakövetést, az utazási jelentéseket, az utazási lapokat és a járművek sebességprofilját.

  Részletek megtekintése
 • Üzemanyag fogyasztás

  Üzemanyag fogyasztás

  Fogyasztásmérés a következő három megoldással: FMS, digitális liter metrikus érzékelőkkel és importált tankolási adatokkal.

  Részletek megtekintése
 • Járművezetői magatartás

  Járművezetői magatartás

  Figyelje az üresjárati motoraktivitást, az erős gyorsításokat, durva fékezéseket, a gyorshajtást és az esetleges ütközéseket.

  Részletek megtekintése
 • Járművezetővel való kommunikáció

  Járművezetővel való kommunikáció

  Küldjön korlátlan mennyiségű üzenetet, szkenneljen be dokumentumokat, töltsön fel képeket, és kalkuláljon útvonalakat a SafeChat mobilalkalmazással.

  Részletek megtekintése
 • Útvonaltervezés

  Útvonaltervezés

  Figyelembe vesz olyan szempontokat mint a járművek kategóriája, a közlekedési feltételek, a rendelkezésre álló személyzet és az ügyfelek prioritása.

  Részletek megtekintése
 • SafeTacho

  SafeTacho

  Lehetővé teszi a járművezetői kártya integrációját a járműpark eseményeivel kapcsolatos jelentéseket és hozzáférést biztosít a Tacho adataihoz: Valós időben, visszamenőlegesen és távolról egyaránt.

  Részletek megtekintése
 • SafePush

  SafePush

  Ez a telefonos alkalmazás helyettesíti a járműbe való gombok és érzékelők telepítésének szükségességét, ehelyett egyszerűen néhány virtuális gombot használ.

  Részletek megtekintése

Speciális megoldásokat keres tevékenységi köre szerint?

Válassza ki az iparágat és nézze meg, hogy az Önéhez hasonló területen dolgozó cégek milyen flottairányítási funkciókat használnak leggyakrabban.

Nem tudja eldönteni, hogy melyik lehet az Ön számára megfelelő a SafeFleet csomagok közül?

Kérjen személyre szabott ajánlatot

"Cégem 2007-ben alakult. Eleinte úgy gondoltam, hogy a járműveim nyomon követése felesleges költség. A SafeFleet rendszer bevezetése után megváltozott a véleményem, és azóta minden barátomnak ajánlom. Nem csak a tartózkodási hely figyelemmel követése, hanem mindenekelőtt a sok hasznos jelentés – a megtett utazások és a munkaidőn kívüli tevékenység. A SafeFleet lehetővé tette az üzemanyag költségeim, és a járműveim üzemeltetési költségeinek csökkentését."

Andrzej Tetfejer

AJT TRANSPORT

Válassza a személyre szabott csomagot a flottájának

Kérjen ajánlatot

Képviselőnk maximum egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szeretné megtekinteni a SafeFleet platformot?

Próbálja ki a díjmentes próbaverziót.

A díjmentes próbaverzió lehetővé teszi a legfontosabb funkciók kipróbálását a SafeFleet alapcsomag vásárlása előtt. Tekintse meg hogyan működik a SafeFleet felhasználói felület virtuális járművekkel. Hogyan működik.

Ofertă 35% Tacho Download