A flottakezelési szolgáltatások telepítése

A flottakezelés összetett folyamat, széles körű tapasztalatra és készségekre van szükség ahhoz hogy sikeresen kezelni tudják a céges flottákat. A Safefleet segíti a flottakezelést olyan kihelyezett szolgáltatások által amely biztosítja a járművek átlátható kezelését, és rendszeres karbantartását.

Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a költséghatékonyság növelését, és a Safefleet Portál által kínált adatelemzést a kérdéses területeken. A flottaműködés elemzésből nyert információk hozzájárulnak a flotta működésével kapcsolatos helyes döntéshozatalhoz, ezáltal flottakezelés javulásához.

A flottakezelési szolgáltatás igénybevételével a következő előnyökben részesülnek:

  • Csökkennek a költségek – a telepített Safefleet szolgáltatás jóval költséghatékonyabb, mintha egy teljes munkaidős alkalmazott kezelné a járműparkot.
  • Kulcsfontosságú területekre való összpontosítás – megfelelően gazdálkodhat idejével, azáltal hogy a szoftvert az elsőbbséget élvező feladatok teljesítésére használja.
  • Az üzleti folyamatok felgyorsítása – a flotta működésének javítása a SafeFleet funkcióinak teljes kihasználásával, megalapozza a vállalati szintű hatékonyság növelést, amely a bevételek növekedésében is megmutatkozik.

Kérjen ajánlatot!

Ofertă 35% Tacho Download